• 6785
    "seni buraya getiren yeteneğindir, burada kalmanı sağlayacak şey ise karakterindir."

    hepimiz; galatasaraylı olmadan önce insanız. akıl, karakter ve "vicdan" sahibi insanlarız. bunlar neye ya da kime inanırsanız inanın, insanın yaratılışında var olan özelliklerdir.

    sonradan galatasaraylı olmak bir tercihtir. ama insanlığımız, galatasaraylılığımızdan önce gelir, gelmelidir. ölüm döşeğinde bir fenerbahçeli taraftara yardım etmez misiniz? tuttuğunuz takımdan önce, içiniz sızlamaz mı? o yardımı yapmak için adamın galatasaraylı mı olması gerekmektedir?

    bakın, dünyadaki bütün insanların tek bir ortak noktası vardır: insan olmak.

    bu durum, sonraki tercihlerimizin temelidir. insan isek, diğerleri anlamlanır. insan isek, diğer seçimlerden bahsedebiliriz.

    ben de insanım, sizler gibi. ama galatasaraylılığımdan önce insanlığım gelir. ben insansam galatasaraylı olabilirim. hepimizi en az iki ortak payda burada buluşturmaktadır, ikincisi de galatasaray.

    ama galatasaraylılıktan önce insan olduğunuzu unutmayınız. burada güzel güzel yazıyoruz ama yapmayın, etmeyin, hepimiz önce vicdan sahibi varlıklarız. düşüncemiz, inancımız nedir ne değildir fark etmez!

    o yüzden buradaki ortak paydamız; galatasaraylılıktan önce insanlıktır. diğer insanlarla olan ortak paydamız gibi. bunu da göz önünde bulundurunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın