• 6769
    çok doluyum sözlük çok. canımdan çok sevdiğim takımımın belki de internetteki en elit temsil noktası olan sevgili sözlük, ne hale geldin sen, ne çektin be sözlük. belki de açıldığı ilk aylardan beri takip ederim seni sözlük, ne adamlar geldi geçti be, sopayı getirler, saç tokaları, trolller, troll diye yaftalanıp atılanlar, neler gördün geçirdin be sözlük. ben bunca yıldır seni takip ederim sözlük, ama sende siyaset tartışmaları yapıldığını pek hatırlamam. ama bu aralar gündem o sözlük. gerçi gündem siyaset değil de sözlükte hakan şükür üzerine sevgili sözlük. bir grup hakan şükür'ü eleştirirken, diğer grup siyasi görüşleri için eleştirilmesini eleştiriyor. oysa ki işin aslı çok farklı be güzel sözlük,be can sözlük. şöyle ki;
    farz et ki yolda yürüyorsun sözlük, 3-4 kişilik bi grup geliyor karşından, adamlardan biri sana sertçe bir omuz atıyor. e sende gururlu adamsın sözlük, ezilmeye gelemezsin. direk veriyorsun cevabı adamlara, ama filmlerde de yaşamıyorsun tabi sözlük, ister istemez başlıyorsun dayak yemeye. bir ara gözün çevrede toplanan kalabalığa takılıyor dayak yerken,bazıları ne yapsın,üzülüyor ama cesaret edemiyor seni kurtarmaya. bazıları seni kurtarmaya teşebbüs ediyor ama nafile. eyvallah diyorsun içinden iki gruba da,eksik olmasınlar. sonra başka bir kareye gözün takılıyor sözlük. kafayı bir kaldırıyorsun ki, en yakın arkadaşlarından biri, seni döven adamların yanında, onlara haklısınız dövmekte diyor. işte o an yediğin dayağın acısını unutuyorsun sözlük, o kalp kırıklığı yerine bayılana kadar dayak yemek istiyorsun.
    işte hakan şükür konusu da biraz öyle be sözlük. bazı renktaşlar anlamıyor neden bu tepki bu adama diye. neden böyle bir efsaneye bu kadar laf ediliyor diye. aslında cevap soruda biraz. bu adam bir efsane olduğu için bu kadar laf ediliyor ona. bu adam dayak yerken gördüğün,seni dövenlerin yanındaki çocukluk arkadaşın senin. hani leedse attığı gol sonrası ağladığın. galatasaraya döndüğünde sevinçten takla attığın adam olduğu için bu kadar laf ediliyor. ve kimse hakan şüküre tuttuğu parti yüzünden tepki göstermiyor, siyasi görüşü yüzünden kızmıyor. efsaneye, ezilenin yanında olmadığı için kızmıyor kimse hatta, efsaneye ezilenin karşısında olduğu için kızıyor insanlar, zamanında adını haykıran adamlar, biber gazı yiyip , coplanıp, tomalarla ezilirken , bunun umurunda olmamasına kızıyorlar,küsüyorlar. ama bunu anlamıyor bazıları ey güzel sözlük. bazıları sanıyor ki, hakan şükür siyasi görüşü için eleştiriliyor. onları da anlıyorum ben sözlük. çünkü olaya bu pencereden baksa, ezilenin halini görse, sempati duymak zorunda kalacak, ne yazık ki bazı kişilerin görüşlerinde sempatiye yer yok sözlük.
    işte böyle sözlük, bu aralar böyle buralar. sen kendine iyi bak, bu konular elbet biter, bu günler elbet geçer, aslolan galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın