• 6768
    galatasaray tv'yi "gezi parkı direnişi hakkında hiç haber yapmadılar, resmen üç maymunu oynadılar, polis şiddetinin en sert anında bile 2011-2012 sezonu 4. haftası türkiye erkekler voleybol ligi galatasaray-halkbankası maçının tekrarını yayınladılar, ntv'den hiçbir farkı kalmamıştır" diye eleştirmek ne kadar saçmaysa, galatasaray sözlük'ü de ilgi alanımız dışında olan, siyaset ağırlıklı entry'leri silmekle eleştirmek o denli saçma.

    ki bunla ilgili uzun uzun bir gerekçeli açıklama yapmışken; olaylar: (bkz: #1257536)
    ki yaptığımız oylamada sözlüğün yüzde 77'si bu konuyla ilgili tavrımızı doğru bulurken: http://anketinho.gsozluk.com/...nket&AnketNo=822

    tamam şu anda "ya taraf olun, ya bertaraf" zihniyetinde olabilirsiniz. mezardan hitler kalkıp "dayan gezi parkı" diye tweet atsa "adamın dibi" diyerek yüceltebilirsiniz. ama lütfen buna sözlüğü alet etmeyin. bunu yazabileceğiniz yüzlerce alternatif platform var. birazdan beni de, akp'li, rantçı vs. diye de yaftalayabilirsiniz, yaftalayın problem değil ama lütfen bunu sözlük üzerinden yapmayın. misal gidip ekşi sözlük'te yazın; yöneticileri akpli, direnişle ilgili entry'leri siliyorlar vs. diye. sıkıntı yok, alışkınız yalan yanlış şeylerle karalanmaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın