• 10
    direnişe destek veren herkesin yaşamsal hakkına, özgürlüğüne, şehrine sahip çıkmak için en ön saflarda yer alan, polisle çatışan adam için "reklam yapıyorlar" diyebilecek kadar gözü dönmüş adamlara anlatamazsın zaten olayı..

    bu direnişe ve çarşıya destek veren galatasaraylıların ligler başlayınca uykularından uyanıp "anaa, ne malmışım la ben, bi yazımı bunlara harcadım, meğer hepsi can düşmanımmış, kendimden utanıyor ve hayatımın bu kara lekeli sayfasını bir daha açmamacasına kapatıyorum" falan diyeceğini zannediyorlar herhalde..

    adam yüzlerce delikanlının bir haftadır verdiği cesur mücadeleyi görmüyor da "stadımıza çökerlerse görürsünüz oğluum" hesaplarını yapıyor şöyle bir günde..

    ben artık bu dışlayıcı, küçümseyici tavrın galatasaray aşkı veya fanatiklik ile açıklanabileceğini düşünmüyorum.. böyle bir ortamda bile çarşı'ya kast eden adam çok büyük ihtimalle hükümet yanlısıdır ve baskıcı rejime karşı verilen bu olağanüstü savaşın beklenilenden çok daha fazla tahrip edici olmasını, hele hele bu savaşa ezeli rakip taraftarlarınca önderlik edilmesini hazmedemiyordur..

    fark etmez, isteyen istediği kadar küçümsesin, dışlasın; her şey olacağına varır, direniş sürüyor, çarşı şu an burada, bizimle.. canını yediğimin beşiktaşlı bebeleri, mangal gibi yürek varmış sizde, helal olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın