resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 823
    galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynadığı sezon milli takımla neredeyse galibiyet alamamayı başarmıştır.
    galatasaray'a bakıyoruz başarısındaki en önemli oyuncular kimler? bir numarada burak yılmaz var. milli takımda oynayabiliyor mu? evet.
    iki numarada aslında bana göre ilk sıra kendisinindir selçuk inan geliyor. milli takımda oynayabiliyor mu? evet.
    üç numara defansın sigortası semih. milli takımda oynayabiliyor mu? evet.
    muslera önemli bir faktör. alternatifleri var mı? onur, volkan, tolga olmak üzere 3 adet alternatifi var.
    peki yardımcı oyuncular kimlerdi? özellikle grup maçlarından sonra daha hatrı sayılır bir katkı sağlayan felipe melo. alternatifi var mı? çubuklu tosun bence en az kendisi kadar iyi bir futbolcudur ve oynadığı takıma üst düzey katkı sağlar.
    eboue... elinde gökhan gönül var ki bu sezon gösterdikleri performanslar karşılaştırıldığında özellikle defansif bakımdan açık ara gökhan gönül'ü tercih ederim.

    yani anlıyoruz ki elinde şahane bir takım iskeleti var. ayrıca bu takım iskeletine ekleyebileceği arda turan adında, fatih terim'in takıma dönmesi için debelendiği bir adam, nuri şahin gibi bir orta saha oyuncusu, umut bulut gibi bir forvet, salih, oğuzhan, alper ve tonla alternatif seçenek var.

    şimdi bi araba lafı neden ettim? canım sabah sabah "abdullah avcı teknik direktör falan değil" demek istedi de ondan. aziz yıldırım'ı milli takıma teknik direktör olarak koy daha iyi performans gösterirdi. adam en azından inşaattan anlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın