• 541
    geçen sene deron williams, semih erden gibi oyuncuları bir anda elinden gitti. ama elindeki kadro da fena değildi, david hawkins, zoran erceg,pops mensah bonsu'lu kadroya, carlos arroyo da eklenince, tüm oyuncularından maksimum verimi alan ataman şampiyonluğu kucakladı.

    bu yıl da david hawkins, henry domercant,göksenin köksalgibi isimleri kaybeden ataman'ın takımında carlos arroyo, boniface n'dong, jamont gordon gibi önemli isimler var. fena kadro değil, ama ligin açık ara en iyi kadrosu da değil tabii.

    ergin ataman'ın hüneri, performansı dalgalanabilen, bir maç iyi bir maç kötü oynamaya alışkın oyunculardan her maç maksimumu almak. jamont gordon gibi tek başına maç da kaybettirecek bir adamı genellikle maç kazandırırken görüyoruz, boniface n'dong başka bi takımda kafasını emekliliğe verebilecekken, bizim takımda canını dişine takıyor. ersin dağlı'nın bugün ligin en verimli 4 numaralarından biri olması da ataman'ın başarılarından.

    ataman, elindeki kötü arabayla yarış kazanan bir hoca değil. ataman, iyi olmasına rağmen sık sık bozulan bir araba teslim alan, ancak mühendisliği sayesinde arabasının bozulmasına izin vermeden finişi gören bir winner. hiçbir zaman ataman'ın elindeki kadroların güçsüz olduğunu düşünmem, onun başarısı, başkalarının elinde dağılıp yerle bir olabilecek kaliteli kadrolardan, potansiyelinin hakkını veren hayvansı takımlar yaratmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın