• 18
    (bkz: #1257536) sözlüğün tepesinde durduğu müddetçe salt spor içerikli entry girmeyerek yapacağım eylem.

    elveda gençler. şu an banvit serisi ile dahi ilgilenmiyorum. hep vatan yazmak istiyorum. inanılmaz politik oldum. her yamuk mevzuya da protestomu koyar oldum. bundan sonra böyle.

    galatasaray sözlük moderasyonu bugüne kadar gösterdiği tavıra devam etmeliydi. haydi artık galatasaray'a dönüyoruz zamanı değil henüz.

    bu nedenle gündem bu haldeyken galatasaray dışındaki mevzuların tekrar ilgi alanımız dışında sayılacağını öğrendiğim için sözlüğü protesto ediyor ve bir süre entry girmeyeceğimi bildiriyorum.

    ulan vallahi dün biraz kafam dağılsın diye 2-3 entry girdiydim bünyem kaldırmadıydı. benim beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaraylı kardeşlerimin boğazından biber gazının etkisi gitmedikçe galatasaray yazmam arkadaş ben.

    mevzu vatansa gerisi teferruattır.

    edit: son söz. banvit serisi ile ilgilenmiyorum derken sonuç beni ne üzecek ne sevindirecek. izzet türkyılmaz ve can çinko iki gün önce kendilerini bandırmadaki gösterilerde gaza boğan polisi protesto ediyorlarken ben bu aslan parçalarını yenip kupa aldığım için sevinmem. iyi olan kazansın. en önemlisi vatan kazansın. ulan nasıl da aslanlar gibi görünüyordun o upuzun boyunla izzet kardeşim. kasklarını çıkarıp coplarını bıraksalardı fena olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın