• 1
    ülkenin en iyi 2 türk kalecisidir benim gözümde.

    ikisinin de trabzonspor forması giymesi trabzonspor için büyük avantaj.

    ligi 9.sırada bitiren bir takım düşünün türkiye kupasında da finale çıktılar.stsl.2012-2013 sezonunda atılan gollere bakıldığında 14.sırada olan fakat buna rağmen 9.olan takım. nasıl oldu bu iş? çünkü trabzonspor yenilen gol sayısında en az gol yiyen 4.takım.

    şimdi trabzonspor'un sezon boyu ideal defans dörtlüsünü bulamadığını çoğu maçta farklı oyuncuların oynadığını ve o bölgedeki oyuncuların kalitesini düşündüğünüzde onur kıvrak tolga zengin ikilisinin kıymetini daha iyi anlarsınız.

    tolga zengin 1983 doğumlu(29 yaşında), onur kıvrak ise 1988 doğumlu (25 yaşında). daha yaşlı olan tolga bile kendine baktığında 10 yıl kalecilik yapabilir. onur'un ise 15 yılı var eğer kendine bakarsa hadi 10 yıl olsun.

    şimdi trabzonspor gibi ülkenin 4.büyüğü takımda bile milli takımın kalesini koruyacak bu iki kaleci varken biz de fernando muslera dışında güven veren kaleci yok. eray'a çok güveniyorum ama henüz hazır değil, mental olarak hazır değil bir kere.

    şimdi fernando muslera'yı satmadan 7,5 milyon euro verip onur kıvrak'ı transfer etmek bana kalırsa yapılacak en güzel transfer hamlesi olur.

    (bkz: onur kıvrak/#1255148)
App Store'dan indirin Google Play'den alın