resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5238
    baskan'in melo hakkinda son soyledikleri icin yaziyorum.

    karsi cikmiyorum, bizler de biliyoruz mac sectigini melo'nun. fakat melo'nun mac secisi ile eboue'ninki ayni degil. zira melo fiziksel olarak formuna donemedigi icin sikinti cekti, son 2-3 aya kadar top oynamadi. buraya kadar tamam. 40 macta verilcek parayi 8 mcta aliyor demis. bu da tamam.

    simdi bir de madalyonun diger yuzu var. o saydiginiz oyuncularin* hepsini toplayip ayni anda sahaya sursen, melo'dan aldigin performansi alamazsin. saha icinde birbirine carpar duserler. fakat melo dedigin adam top oynamaya basladigi zaman sana kupa kazandiriyor. real madrid'i yeniyorsun falan filan.

    unal baskan gayete realist ve objektif bir insanken bunu nasil gorup degerlendirmiyor, cuvaldizi nasil kendisine biraz batirmiyor anlamak mumkun degil. zira melo'yu butun yaz yatirtan kendileri degil miydi? adami transfer ettilerde mi gelmedi? (u: melo'nun transfer olmayip, kendisini 2 ay sermesi tabii ki kabul edilecek sey degil)

    her zaman dedigim gibi...

    fiziksel olarak formda ve maca konsantre olmus bir melo'nun su an dunyada oynamayacagi takim yok. bayern munih, real madrid ve barcelona ddahil. fakat bu adam duygusal bir adam, tribunun gaziyla da oynayan bir adam. ve bunu kendisine ne bayern, ne real, ne barca ne de juventus verebilir. bunu bizde buldu, kaybetmek istemiyor. kaybetmek istemezken ayni zamanda juventus'la olan kontratina maddi olarak en yakin kontratla oynamak istiyor galatasaray'da. yanlis ya da kotu mu yapiyor?

    sonucta bir amrabat degil kendisi, paraya kiyip da forma askina oynayacak.

    milan baros yattigi yerden para alirken nerdeydi yonetim? yigit'e 3.5 milyon euro'yu bayilirken, furkan'i alip mac kadrosunda bile sokamazken nerdeydiler? biz bugun burda bunlari olmasi gerektigi kadar yuksek sesle dile getirmiyorsak, bu sportif basarilar yuzundendir. fakat kimse sanmasin ki bunlar unutuluyor. yigit gokoglan'i takasta bile kullanamadik eskisehir'e karsi varin gerisini siz dusunun artik. piyasa degeri kalmadi adamin resmen.

    uzun lafin kisasi, yaz kampini yemis melo'ya ihtiyaci olmayan takim yok dunyada. en kisa surede cingene pazarligi yapilmadan takima kazandirilmalidir. juventus'un da eli iyi degil zaten, zira seneye sozlesmesi biticek. bu sene bonservis aldi aldi, yoksa seneye cavusu tokatlicaklar. e melo da heralde 2.7-2.9 milyon euro arasinda bi rakama oynar. oynamazsa da siktirsin gitsin madem ne bileyim amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın