resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5235
    formda hali türkiye için de avrupa için de yeterlidir. tamam cepte.

    buraya kadar tamamız da sonrasında bazı noktalar gözden kaçırılıyor. bu arkadaş transferi geciktiği için kampa katılamadı, bu yönetimin suçuydu geç kalındı, ama 3 ay boyunca yatması kendisinin suçudur.

    yönetim kendisini almadı diye , kampa katılamadı diye antreman yapmayıp tatil yapmasının hiçbir izahı olamaz. işportacılıktan kazanmıyor parasını. para derken de ayda 2000lira değil. ayda 2000 liradan yılda 24000 lira değil. yılda maç başı , prim sabitlerle yaklaşık 4 milyon euro. aradaki 0ların farkını anlatmaya gerek yok.

    futbolcu bu adam. sporcu. öyle 3 ay yatıp göbek yapmakla olmaz o iş. takımın belirsiz olabilir ama sen kendi kendine idmanını yapacaksın. kendini fit tutacaksın.

    real madrid'de 1 yıl oynamayanhamit altıntop geldi, adam 1 yıl oynamamış, sakatlanmış, kadroya bile girememiş. ama geldi çalıştı şimdi en çok koşan oyuncumuz o. topla ilişkisi bir yana, fiziksel açıdan en çok mücadele eden oyuncumuz selçuk'la beraber.

    ama melo hamit'ten çok daha kötü durumdaydı sezonun yarısı boyunca. allah korusun sakatlık falan geçirse toparlayamayacaktı yıl boyunca.

    neyse bunların hepsi bir yana koyulsun . şöyle de bir gerçek var. melo zeki adam. şov adamı. başkan da diyor tüccar diye. yanlış tespit değil. naptı? sezon sonuna doğru daha sıkı tuttu işi ciddiye aldı. fatih terim'in gözüne girdi.
    heh gelecek yıl da aynısını yapmak zorunda kalacak çünkü dünya kupası var. bu kez de brezilya milli takımı için zorlayacak kendini. zorladığında da iyi oynuyor zaten. o yüzden bu yıl da takımda kalmalıdır. şimdiye kadarki performanslarının daha iyisini yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın