resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 812
    jose mourinho kendisinden 1 yıl önce madride geldi, sistemini oturttu varane mesut di maria gibi gençleri en üst seviyeye çıkardı, başarısız oldu takımdan ayrılıyor ama abdullah avcı hala orda :( genç oyuncu yetiştirecekmiş, sistemmiş vs geçin bunları. avrupada tutan bir sistemi milli takıma koyunca sistem yerleşmiyor, oğuzhan özyakup ilk 11 çıkınca genç yetenek yetişmiyor eskiden olsa çoktan istifa etmesi istenirdi ama artık insanların umrunda değil milli takım.

    ah türkiye ah ahh ki ne ah 2000lerin ortasında başlayan avrupa özentiliği bizi getirdi buralara, okudunuz ajaxları 2 tane kupaya katıldıysak başrol oynayan imparatorumu şenol güneş reyizi hor gördünüz, lisede arkadaş partilerinde takılıp 15 yıllık cefakar babasını çilekeş anasını hor görenler gibi oldunuz sonumuz bu oldu. sistem mistem yalan olm selçuk, nuri, arda bu adamlar harici futbolcular ver kaçı bile beceremiyor zaten büyük ihtimal bu 3ü hariç milli takımı umursayan insan yok 70 milyondan.

    http://www.fourfourtwo.com.tr/...01/senol-gunes2.jpeg

    şu yüz ifadesine bak, karizmasız dediler bu adama yemin ederim şu ifade içinin güzelliğinin dışa vurumu, salt bir mutluluk.

    "bana diyorlar ya sen o başarıda yoktun. evet şu an bunu ispatlayamam çünkü bana verilen madalyayı ben o dönem milli takımın malzemecisine verdim." insan olan şu sözden sonra duygulanır

    http://www.superpoligon.com/...ews/fatih_terim2.jpg

    işte imparator, takım gol yemiş eminim o an dünyanın en üzgün insanı odur. adam kurşun yemiş gibi, adam 3 ay boyunca flört ettiği kızın facebookuna bakmış ilişkisi var yazısını görmüş gibi, adam takımla bütünleşmiş tabi üzülür.

    ama şimdi,

    http://www.ttspor.com/...AbdullahAvci0002.jpg

    dalmış derinlere, sanırsın varoluşu düşünüyor ama olcayı mı oynatsam veysel sarıyı mı diyor kendine.

    pep gelsin sizi kurtarsın

    ali ece gelsin sizi kurtarsın
App Store'dan indirin Google Play'den alın