• 139
    ilk maça göre çoz daha fazla zorlandığımız bir maç oldu. açıkcası ben daha kolay geçeceğini bekliyordum. karşıyakanın etkili savunması karşısında kolay sayılar bulamadık. aslında boş atışları soksak daha rahat bir galibiyet alabilirdik ama olmadı. özellikle son 5 dakika çok durağan hücum ettik, topu hiç içeriye indiremedik. oysa karşıyakanın faul hakkı dolmuştu, içeriye indirdiğimiz toplarla daha etkini olabilirdik. nitekim tıkandığımız anlarda 2 top üst üste n'dong ile sayı bulduk, bu da bize maçı getirdi.
    bir parantez de taraftara açalım, ben açıkçası işgünü ve mesai çıkışı olması sebebiyle salonda ilk maçtan daha az sayıda taraftar olacağını tahmin ediyordum. ama koçumuz ergin ataman'ın ilk maç sonunda yaptığı sitemli açıklama etkili olmuş sanırım, salon tam dolmasa da ilk maça göre hem sayıca daha fazla, hem de daha hareketli bir taraftar kitlesi gördük.
    şimdi skor 2-0, izmirde bir galibiyet bizi finale uçurur. benim tahminim bu galibiyetin ilk maçta geleceği yönünde.
    ayrıca kafam takılan bir soru var, yönetim maçtan önce bazı taraftar gruplarına bedava bilet dağıtıyor. bu biletlerin dağıtılma amacı nedir? yönetim sana 1000 tane bilet vermişse sen kendi grubunun üyelerine bunları dağıtırsın, 1000 tane adam gelir di mi tribüne. ama bizim taraftar gruplarımız ne yapıyor, kendilerine dağıtılan biletleri alıp salonun önünde, hatta gişenin önünde tanesi 5 liradan satmaya çalışıyor. bir de buna tepki gösteren salon gişesinde görevlilere atar yapıyor, üzerine yürüyor. sana 1000 tane bilet verildiyse sen ne yapacaksın, ne edeceksin, o 1000 kişiyi salona getireceksin arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın