• 135
    öncelikle inanılmaz 'bela' bir takım şu karşıyaka diyerek girmek istiyorum, mevzuya. cidden kolay bir rakip yoktu karşımızda ve hücumu ile, savunmasıyla, oyuncu yapısıyla bu maçta da büyük sıkıntılar çıkarttılar bize. 2012-2013 beko basketbol ligi play-off serisinde çeyrek finalde fenerbahçe ülker'i istanbul'da yenerken de fenerbahçe ülker maç içinde önemli seriler yakalamış; ancak karşıyaka asla pes etmeyip, fenerbahçe ülker'i elemişti. bu yüzden bugün kötü oynadığımız düşünülse bile bu kadar ciddi bir rakibe karşı seriyi 2-0'a getirmek çok önemli.
    maç içinde özellikle karşıyaka savunmasının sertleştiği ve bizi dış atışa zorladıkları anlarda n'dong'un kenarda fazla kaldığını düşünüyorum. ersin'in de orta mesafe şutlarında etkisiz kalması bence sadece bu maç için değil, tüm seri için en önemli handikap bizim adımıza. umarım ersin kendini bulur ve sezon boyunca rakiplerin çözüm bulamadığı orta mesafe şutları bizim için yine büyük bir artı olur.
    maç içinde evren büker'e küfür edilmesi hoş olmadı, ama. bu forma için önemli hizmetler vermiş evren tv'den izlediğim kadarıyla taraftar ile herhangi bir söz dalaşına girmedi. arroyo ile yaşadığı karşılıklı teknik faul sonrası ne olursa olsun evren'e küfür edilmemeliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın