• 14913
    "seçim kararının deklare edildiği akşam. başkanımz, ünal ağabey, bana 'seçim falan yok, bunlar basının uydurması' dedi. bir buçuk saat sonra resmi internet sitemizden sçim kararı aldığını açıkladı. bu karar galatasaray'ı iyi yere götürmüyor."

    "başkan adaylığım söz konusu değil. bu durumda doğru olmaz. 30 mayıs'a kadar liste hazırlamak, ayrıca kurullarla ilgili liste hazırlamak gerekir. hazırlık yapmak gerekir. başkan bu kararı açıkladığında 9 günlük bir süre vardı. bu kadar kısa sürede kim aday olabilir. her şey önceden ayarlanmış maalesef. baskın seçim mantığı oldu."

    "başkan bizim ağabeyimiz, ben de kendisinin yardımcısıydım. bugüne kadar iyi çalıştık; ama maalesef bu kararı doğru değil. galatasaray'ı her anlamda kötü bir noktaya götürecek bir karar. biz kendisine bir seçenek sunduk. 'seçim kararını geri alın, çalışmak istemediğiniz yöneticilerin yerine yenileri gelsin' dedik. doğru olan bu, ama maalesef başkanımız seçime gitme kararını uyguluyor.oysa galatasaray'ın çıkarları için doğur olan birincisiydi."

    "bundan sonra dinlenmek için iyibir fısat yakaladım. belli bir süre dinleniriz."

    (bkz: adnan öztürk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın