resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3278
    çok büyük ihtimalle sezon başında fatih hoca ile bazı sorunları vardı ama başarı gelince ses çıkarmadı. ocak ayındaki atışmalar da bunu gösteriyordu zaten. şimdi ise hocayla aradaki problemler çözülmüş gibi gözüküyor. ünal aysal bir iş adamı ve başarılı bir iş adamı meyve veren ağacı taşlamaz.

    bana kalırsa hoca normalde bu sezon sonu takımdan ayrılacaktı ve başkan da bunu biliyordu ama ses çıkarmıyordu. bu nedenle de adnan öztürk'ün başını çektiği fatih terim'i sevmeyen gurupla ters düşmüyordu başkan yönetimde. ancak daha sonra işler değişti ve hoca takımda kalmaya karar verdi ve yönetim içi huzursuzluklar ortaya çıktı. sonra da seçim kararı alındı.

    sedat doğan, semih haznedaroğlu, adnan öztürk gibi isimler hocaya soğuk bakıyor, bunu bilmeyen kalmadı. bu isimler listeden çıkacak ve yeni yönetim hocaya tam destek veren isimlerden kurulacak. büyük ihtimalle başkan hanesine +3 yıl daha ekletince hocayla da sözleşme yeniler ve devamlılığı sağlar. top bizde programında söyledikleri de bunu müjdeliyor zaten. hoca kalıyor, yönetim değişiyor, takımın iskeleti korunuyor ve küçük hamleler geliyor. 96-00 arasında olduğu gibi yani, sorun yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın