resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3270
    --- alıntı ---

    ünal aysal akıllı adam hem de çok akıllı. daha 2 gün önce fatih terim'in yemeğinde ünal aysal'a güzellemeler yapan faruk süren dahil bugün herkes ama herkes seçim kararını eleştiriyor, tüm lise teakkuzda ise ünal aysal doğru iş yapmış. kimsenin beklemediği şekilde, erken hamle yapmış ve belkide kendisine yönelecek bir silahı önceden sezip ekarte etmiş gibi görünüyor. kendisine karşı planlanan darbeye, alttan alta oyanlara, her konuşulanı basına sızdıranlara karşı asıl darbeyi kendisi gerçekleştirmiş gibi görünüyor. en komik olan kısmı albayrak ile devam etmeyecek dendiğinde adam gelmiş buraya fatih terim yalnız kalacak diye yorum yapıyor yahu bu kadar mı uzaksın tuttuğun takımdan asıl fatih terim albayrak dan rahatsız olan ve istemeyen!

    kısacası ünal aysal zamanında inan kıraç güdümünde bir yönetimle iktidara geldi. başarılı oldu ve şu an herkes galatasaray'a başkan olmak istiyor çünkü biliniyorki artık başkan olmak kolaylaştı, ekonomi tıkırında, takım tıkırında. başkan da inan kıraç'ın değil, kendi listesiyle devam etmek istedi. bu cepheler bir biriyle savaşacak veya ünal aysal'a karşı ittifak yapacaklardı işte bu noktada ünal aysal erken davranıp tüm cepheleri dağıttı.

    büyük savaş var örneği alper potuk transferine bakalım. galatasaray anlaşıyor, oyuncu tamam diyor sonra bir anda fenerbahçe devreye giriyor deniyor ama atlanan bir ayrıntı var. halil ünal telefonla ali dürüst'ü arıyor ancak ulaşamıyor. telefon sürekli kapalı olduğu için muhattabımız dahi yok denilerek fenerbahçe'ye evet deniyor. ali dürüst yeni yönetimde olamayacağını öğrendikten sonra bu transfere acaba taş mı koydu? ünal aysal'a bu şekilde zarar mı vermek istedi? amaç galatasaray sevgisi mi yoksa koltuk sevgisi mi? hepsi böyle albayrak yönetime girecekse para yardımı yapar, otobüs yollar eğer yönetimde değilse verdiğini de geri alır. medya da size şirin görünmek için her şeyi yaparlar siz de gerçek yüzlerini öyle sanıp aldanırsınız.

    şu an galatasaray'ın profesyonelleşip, şahısların değil de kurumsal ve modern bir yapıya bürünmesi ile inan kıraç, ali dürüst, albayrak vs.. vs.. onca ismin istediği zaman gelip işlerine ve egolarına balans ayarı çekebileceği bir kulüp olarak kalması arasında bir savaş veriliyor. desteğiniz kimden yana olacaksa işte dün akşam izlediğiniz kupa finalinde bir gün bulunabilme ihtimalinizde ona göre gelişecek!

    --- alıntı ---

    http://eksisozluk.com/entry/34097517
App Store'dan indirin Google Play'den alın