resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5214
    gecen sezon transferinin sonlandirilmadigi surecte devamli tatil yaparak ve kendisinin en onemli ozelligi olan fizik gucunu sifirlayarak sezona baslayarak profesyonellik anlayisinin tam olarak oturmadigini gostermistir. bunun cezasini da uzun sure hem kendisi hem takimimiz cekti.

    tam ipi cekilecekken sezon sonuna dogru muthis bir performans gosterdi. bunu kimse inkar edemez. takimin mucadele gucunun yukunu nerdeyse tek basina omuzladi.

    butun bunlar gonul rahatligiyla bonservisinin alinmasini daha dogru bir deyisle ne pahasina olursa olsun bonservisi alinsin denmesini engellemektedir. sonucta karari imparator ve yonetim verecektir.

    ama benim bir taraftar olarak tek dilegim umarim gecen sezon yasanan olaylardan ders alinmistir. melo'nun durumu ne kadar belirsizligini korursa takimimiz o kadar zarar gorecektir. kendisi alinmayacaksa yerine bir an once cok kaliteli bir oyuncu transfer edilsin , yok alinacaksa da cok fazla maddi hesaplara girmeden juventus ile pazarlik yapilsin ve hemen bonservisi alinsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın