resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5163
    2011-2012'de ligin geri kalan tüm önliberolarının toplamından büyük oynadı yapmadığı iş kalmadı, 2012-2013'te almadın kötü başladı mükemmelo bitirdi. şampiyonluk günü12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçında herkes soyunma odasına koşarken o formasını kadıköy'e gösterdi, 12 mayıs 2013 fenerbahçe galatasaray maçında pislik yapan kudurmuş kadıköy ahalisine sabri gösterdi. dünyanın en iyi 5. ön liberosu önündeki 4'ünü sayarken en azından 2'sinde tereddüt edersin abi onlar yaşlandı falan dersin ama sen hala bu adam alınsın mı medel fena değil diye tartışıyorsun 5 milyon diyorlar çok para diyorsun günah işliyorsun bilmiyorsun.

    1. kaya tuğre: futbolu city'de bırakmak istiyorum ayağı yaptı manchester şehrinin %25'ini üstüne yaptırdı. dünyada alabileceğin en zor 4 futbolcudan biri.

    2. andrea pirlo: prandelli müthiş götürdüğü turnuvanın finalinde saçmalamasa italya'da bu adam kadar kupayı isteyen 3 adam daha olsa tek ayağıyla dünya kupası kazandıracaktı. sakal bırakmadan önce kız çocuğu gibiydi siyah beyaz juve formasıyla özdeşleşti sakallandı, yaşlandı şarap gibi oldu en büyük futbolunu oynuyor. futbolu juve'de bırakır şu kadar büyük oynarken ayrılmaz ayırmazlar.

    3. steven gerrard: forvet dahil kale hariç oynayamayacağı mevki yok. liverpool göz önünde olsa her gün başlığına 3 entry girilirdi ama liverpool göz önünde olmadığı için yaşlandı diyoruz haklıyız ancak bu sezonda istatistikte 10 gol 10 asistle dublesi var. melo kadar defansif değil ama ofansta kıyaslanamaz laf yok stevie-g. carra gitti liverpool'un çok büyük efsanesi liverpool onu o liverpool'u bırakmaz.

    4. işte burası karışık yer bence 4 numara melo ama tivitırda ''guy medel''de pitbull ve daha genç abi yazan adam gördüm sinir harbiyle yazıyorum o yüzden burayı boş bıraktım ama melo 4 numarada benim için zaten bizdede ilk giydiği numara 4 amk :/

    https://gss.gs/isA.jpg resime bak medel'i, gökhan inler'i unut sezon ortasında kötüydü kabul ama gitmesini hiç istemedim çünkü herkes gider melo kalır. şimdi resime bir kez daha bak ve 5 milyon çok ucuz 8 milyondan aşağı almayalım şu adamı de. çünkü malum hollanda maçı olmasa bugün brezilya milli takımının bankosu ve bu adama burun kıvıran var. sözlükte gördüğüm kadarıyla melo'yu istemeyen yok bu mükemmel birşey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın