resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4428
    biz bize kendisini eleştiririz, yeri gelir yerden yere de vururuz yeter ki kol kırılır yen içinde kalır düsturunu unutmayalım. sabri sarıoğlu bu takımın kaptanıdır, evladımızdır, reyizdir, her şeyden önce de iyi bir insandır yani karakter olarak bir yamuğu yoktur da genelde futbolu yüzünden eleştiri alır.

    ne hata yaparsa yapsın, ne olursa olsun kendisini fenerbahçeli, beşiktaşlı veya başka takımlı birine asla ve asla meze etmem, aldığı parayı falan bahis konusu yaptırmam. buna bir şekilde bizim kulübe sızıp antrenör olmuş fenerli kezbanlar da dahildir. olduğu takdirde de tepkimi koyar, kendimce en sert karşılığı veririm.

    yahu bu adam kulübü satmamış şerefsizlik yapmamış, allah vergisi bir yeteneği var, kulüp de ha babam destekliyor kendisini, kaptanlık veriyor vs. sabri kontenjanı dahilinde düşünmek lazım konuyu. ne kadar kötü bir futbolcu olursa olsun en azından semboldür, önemli bir kişidir, biz bize işi enine boyuna konuşur gerekirse taraflara ayrılır birbirimize gireriz tartışırız ama bunlar bizim iç meselelerimiz, gördük ümit özat'ı da, ibrahim üzülmez'i de gördük...

    yok öyle sabri'yi yeni yetme eziklere, daha ne olduğu belli olmayan kimselere yem etmem, etmemeliyiz de diye düşünüyorum.

    (u: hep verdiğim örnektir, sabri ile taşak geçti diye beşiktaşlı öz abim ile kavga edip de küs olmayı göze almış adamım ben)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın