• 97
    iddialar doğruysa bahsedilen kısımların ultraslana peşkeş çekildiğine şahit olacak kartlardan sadece bir tanesi. kuzey tribünündeki kombinelerin yenilenememesi sebebiyle 13 kişilik arkadaş grubumun takımını istediği yerden destekleme hakkı, hani ali sami yen'de kombinemiz var diye öncelik tanıdığınız, iki blok ultraslan'ın yan bloktan seçin dediğiniz, benim olan hak, elimizden alındı. tabi ultraslan rahat rahat uyutamadı maçları 85. dakikada. kendi evimizde, puan kaybı pozisyonunda, son 7-8 dakikaya girerken, hep bir ağızdan ölüm varmış demedik ya ondandır ondan.

    bizim hatamız; evimizde tek koyduk mu çektiğimiz takım etimesgut şekerspor iken galatasarayımızı desteklemekmiş, kötü günde bamali turan'ı izlemeye gidip iyi günde drogbacı, sneijderci olmamakmış. eğer kombinelerimiz bu şekilde gasp edilirse, bunda emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum. tabi benim hakkımı kim takar be sözlük. baksana, adımın önünde ultraslan titri yok.

    son sözüm sözlük, ne olacak biliyor musun? galatasaray hakkında verdiğim en son ve en doğru karar 18 mayıs 2013 galatasaray trabzonspor maçına babamı gönderip 18 mayıs 2013 galatasaray tofaş basketbol maçına gitmek olmuş. hem adamcağız son kez pegasusu görmüş, hem de ben, bana asıl ihtiyacı olan takımı, galatasaray erkek basketbol takımımızın az sayıdaki taraftarından biri olmuşum. az iyidir az. ne demişler nerde çokluk orada bokluk. alın futbolu başınıza çalın. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın