• 62
    ırkçılığın bir başka boyutu yapıldığını gözler önüne seren kombine kartlardır.

    galatasaray taraftarı sınıflara ayrılmış, ve ellerindeki haklar habersizce ellerinden alınmıştır. benim yerime o tribüne* gidene o koltuk haram zıkkım olsun. bu kulübede böyle karaktersiz taraftar grubuna da yazıklar olsun.

    kötü gidilen dönemde elimize bakıp forma, dergi, tv, bilet diye ağlarken bugün bu yapılan muamele büyük bir terbiyesizliktir.

    edit: bunu ofsaytlayanların da inşallah iett akbilleri en acil anlarda boş çıkar da binemezler biraz olsun anlarlar halimizi.
  • 93
    - pegasus alttaki yerimden çok memnunum.

    - çevremdeki insanlardan çok memnunum.

    - maçların ikinci yarılarında galatasaray'ın büyük çoğunlukla pegasus tarafındaki kaleye oynamasından çok çok memnunum.

    - hiç oturmadan takımımızı da destekliyoruz son dakikaya(u: real madrid maçında 3-1 öndeyken; sırf yaptığımız pankartı göstermek için 5 dk bağırmayıp, sonra başarılar gelir geçer diye tezahürat yaparak değil) kadar. ki desteklemesem de kime ne, o koltuk benim hakkım.

    - mağdurum.
  • 109
    son yaşanan * yenileme olayının müsebbibi iki kurum vardır; galatasaray yönetimi ve ultraslan.

    yönetim nezdinde söyleyebileceğim tek bir şey var; şike konusunda adalet beklerken, idareci kurumların adil davranmasını beklerken taraftarlarına adil davranmıyorsun.

    ultraslan'a bakarsak; bu adamlar değil miydi biletler normal satışa çıkmadı diye ortalığı ayağa kaldıran, çığırtkanlık yapan. şimdi ne oldu?

    adalet herkese lazım sevgili yöneticiler ve ultraslan. bugün bu olaydan etkilenen arkadaşlarıma, kardeşlerime, abilerime, ablalarıma yarın size.

    bu konuda herkesten tek bir beklentim var. bu olaydan etkilenseniz de etkilenmeseniz de lütfen bu haksızlık karşısında susmayın.

    unutmayın ki; haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
  • 110
    yönetim eliyle nasıl karaborsa yapılır onu gösteriyorlar bize. yönetim kombineleri ultraslan'a dağıtacak, onlar da sözde uygun fiyattan tayfalarına satacak.

    ultraslan'dan geçen sene kombine alanların mağduriyetini herkes biliyor.

    biz ne yapacağız, 1000 tl ve üstü para verip doğu tribününden falan izlemeye çalışacağız. tabi herkesin gücü yeterse.

    peki neden bu ultraslan sevdası, ne faydaları var?

    -bunlar biz çekiliyoruz dese tribünler mi boş kalır?
    hayır, 30 milyon taraftarı olan bir camia her maç 52 bin kişilik stadı doldurur. ek olarak dünya'nın her yerinde galatasaray taraftarı mevcut, deplasmanlarda da takım yalnız kalmaz.

    -muhteşem destek verip takımı gaza mı getiriyorlar?
    valla ben en az 60 dakika bizim için şuna buna koy diye uyuyorum. 85'te de zaten ölüm varmış korku varmış söyleyip mağlubiyeti kabulleniyoruz.

    -koreografiler mi eksik kalır?
    evet belki koreografi yapmakta sıkıntı yaşanabilir. ancak koreografilerin de yönetimden gelen maddi destek sayesinde yapıldığını biliyoruz. yönetim istese bu taraftarlardan koreografi ekibi bile kurar. ki çok da gerekli değil zaten.

    kısaca ultraslan'ın yaptığı her olumlu gibi görünen eyleminde yönetimin maddi desteği vardır. bağımsız taraftar oluşumu dediklerine aldanmayın. yönetim bunlara para vermeyi kessin, 2 gün sonra kendilerini fesh ederler.
  • 155
    kale arkaları yine ultraslan'a peşkeş çekilmiş kombinelerdir. yenilemede insanlar ses çıkarınca, "tmm tmm vermios xd" moduna geçmişlerdi. belli oldu ki, kalan tüm güney-pgs alt biletleri ultraslan'a peşkeş çekilmiş. bir tane alan olmaz mı arkadaş? şaşırmadık, böyle devam edin. heyyaeyyaeyyaultraslan. sonra şampiyonlar ligi içerde grup maçı * son 10 dakika takım 1-0 geride "başarılaaaar gelir geçeeeer, ultrağaslaaağğğn hep seninleeee"
  • 132
    1995-1996 sezonundan beri kombine sahibiyim. her yıl kombine çıktığında stada gider saatlerce kuyruk bekler sonra işlem için yine uzunca bir süre harcar en sonunda bir kağıt parçası ile eve dönerdik. o saatlerce bekleyiş sırasında bir önceki sezonun kritiği yapılır yeni sezon heyecanları paylaşılır ve maç anıları anlatılırdı. sabah başlayan mesai aksam saatlerinde büyük bir huzur ile son bulurdu. 2013-2014 kombinesini almamın hikayesi çok başka oldu. evde otururken internet'e girdim. ben bilgisayarı açarken eşim çay ister mısın dedi. çay gelene kadar kombinemi almıştım bile. yani kısaca vay be teknoloji nerelere geldi dedirtmiş kartlardir..
  • 107
    kombinelerle ilgili ultraslan forumlarında şu yazı paylaşılmış: http://bidepo.com/images/81wkw.jpg

    utraslan imzalı bir yazı değil belki ama, "... zorlarsanız yanlış olur" mantalitesi benim gibi güney altta izleyecekler için önümüzdeki senenin zor geçeceğini gösteriyor.

    bunları başımıza musallat eden ve tribünde maç izleme keyfinden soğutan yönetime yazıklar olsun..
  • 97
    iddialar doğruysa bahsedilen kısımların ultraslana peşkeş çekildiğine şahit olacak kartlardan sadece bir tanesi. kuzey tribünündeki kombinelerin yenilenememesi sebebiyle 13 kişilik arkadaş grubumun takımını istediği yerden destekleme hakkı, hani ali sami yen'de kombinemiz var diye öncelik tanıdığınız, iki blok ultraslan'ın yan bloktan seçin dediğiniz, benim olan hak, elimizden alındı. tabi ultraslan rahat rahat uyutamadı maçları 85. dakikada. kendi evimizde, puan kaybı pozisyonunda, son 7-8 dakikaya girerken, hep bir ağızdan ölüm varmış demedik ya ondandır ondan.

    bizim hatamız; evimizde tek koyduk mu çektiğimiz takım etimesgut şekerspor iken galatasarayımızı desteklemekmiş, kötü günde bamali turan'ı izlemeye gidip iyi günde drogbacı, sneijderci olmamakmış. eğer kombinelerimiz bu şekilde gasp edilirse, bunda emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum. tabi benim hakkımı kim takar be sözlük. baksana, adımın önünde ultraslan titri yok.

    son sözüm sözlük, ne olacak biliyor musun? galatasaray hakkında verdiğim en son ve en doğru karar 18 mayıs 2013 galatasaray trabzonspor maçına babamı gönderip 18 mayıs 2013 galatasaray tofaş basketbol maçına gitmek olmuş. hem adamcağız son kez pegasusu görmüş, hem de ben, bana asıl ihtiyacı olan takımı, galatasaray erkek basketbol takımımızın az sayıdaki taraftarından biri olmuşum. az iyidir az. ne demişler nerde çokluk orada bokluk. alın futbolu başınıza çalın. yazıklar olsun.
  • 234
    dağıtım işi ele yüze bulaşan kombine kartıdır.

    şu malum 1 haftalık adres bilgisi güncelleme döneminde tatildeydim, neden? çünkü ağustosun başı, yazın ortası. saçmalık burada başlıyor zaten. yazın ortasında sadece 1 haftalık süre için adres güncelleme yapanlara kargo ile gönderirsen o iş karışır. haliyle benim bu güncelleme olayından haberim olmadı. ilk hafta maçını devrettik koltuğumuz satıldı neyse ki kaybımız yok. 4. hafta yaklaşıyor baktım karttan haber yok aradım 444 1905'i dedim:

    - kart?
    - adres güncelleme döneminde adresini güncellemeyene kargo ile göndermiyoruz.
    - istanbul dışında yaşıyorum?
    - bir dilekçe ile birini gönderin teslim edelim.
    - cumartesi-pazar?
    - sadece hafta içi 09.00 - 17.00 saatleri arası.

    kombine almayın demenin bir yolu sanırım bu. ayrıca adres güncelleme ne demek lan? geçen sene de bu kombine bana geldi, adresim filan da değişmedi. kurumsallaşma filan diyoruz da pek uğramıyor sanırım alt taraflara...
  • 68
    sadece pegasus değil opel tribünündende 119 ve 120 nolu bloklar ultraslan'a peşkeş çekildiği için yenilenememektedir. insanların hakkı göz göre göre gasp edilmektedir.

    edit: olay şudur; güney tribününde 119 ve 120. blokta ki arkadaşlarda kombine yenileme yapılmamaktadır. kulüp arandığında ise "119 ve 120 bloklarında kombine yenilemesi yapılmayacağı yakında insanların bilgilendiriliceği" söylenmektedir. 121. blokta olmama ve kombinemi yenileyebilmeme rağmen bu olay şahsımı bile çıldırtmıştır. bu bloklarda ki arkadaşlar çok geç olmadan kulübü mail, telf vs yağmuruna tutup göz göre göre yapılan bu peşkeşi engellemelidir.
  • 106
    peşkeş rezaleti gerçekleşen kombine kartlardır.

    arkadaşlar twitterdan konu ile ilgili bir çok yere mesaj attım, en sonunda @alisamiyensokak geri döndü. ben kısaca anlattım durumu ve benim gibi mağdur olan kişilerin de kendilerine mesaj atacağını söyledim. bu haksızlığa sessiz kalmayıp konuyu gerekli mercilere taşıyalım lütfen.

    ölüm vardır korku vardır bu dünyanın sonu vardır. adımızın başında ua yok diye tasa olmayacağını sananlara inat ne mutlu galatasaraylıyım diyene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın