resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 2343
    gitmesini hiç istemediğim ama gideceğini düşündüğüm karakterli oyuncumuz.

    bir zamanlar hepimizin aşık oldugu baros vardı. kingim de kingim diye dilendik durduk. sonra karakterinin zayıflıgını gördük, bizden zorla aşırmaya çalıştığı yatarak kazandığı birkaç milyon eurodan sonra zar zor gönderdik. ve sonra kimse hatırlamadı bile. bu formayla krallık yaşamış oldugu halde kimse onu iyi bir şekilde hatırlamayacak giderken yarattığı çirkin imajı nedeniyle. ben ki ne kadar sevmiştim ama beni bile hayal kırıklıgına ugratmıstı.

    johan belki de baros attıgının 4te 1i kadar gol attı, belki barosun 4te 1i kadar giydi bu formayı. ama bu formayı sırtından cıkarıp gitse de herkes tarafından o kadar güzel anılacak, o kadar guzel hatırlanacak ki. bunu umarım biliyordur, galatasaray taraftarının gönlündeki özel futbolculardan biri olarak kalacagını hep.

    uzun zamandır karakter olarak galatasaraya bu kadar yakışan bir yabancı oyuncu izlememiştik bu forma altında. johan bize galatasarayın ne demek oldugunu hem hayatta sahip oldugu karakterle hem de futbolundaki karakterle gösterdi bugune kadar.

    son olarak da soylemek istiyorum ki onu bu ülke sınırları içinde başka bir takımda görmek istemiyorum. başka bir ligde başka bir forma altında internete düşen elmanderden müthiş gol başlıklarından takip etmek benim için hep daha iyi olacak. bu özel oyuncuyu bu ülkede başka bir taraftarla paylaşmak istemiyorum çünkü.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın