resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 3476
    burak yılmazı aktif golcüler arasında herkesten bir farkı var. gol atmaya duyduğu açlık. inzaghi tadında, hep 1 gol fazlasını istiyor. besbelli gol atmaktan değişik bir haz alıyor ki golün peşini bırakmıyor.

    bu adam durmuyor arkadaş. gole aç, golü atma düşüncesinden ne olursa olsun vazgeçmiyor, farkı bu. maçta 5. kez topu kaybetse de hiç moralini bozmuyor aynısını 6. kez deniyor. maç 3-0 oluyor bütün takım rölanti gidiyor ama bir bakıyorsun sen atağa çıktığında burak yılmaz soldan sağa çapraz koşusunu yapmaya devam ediyor sanki maç 0-0 gidiyormuşçasına ciddiyetle. maçın 1. dakikasında da gol atmak için iştahlı, 90. dakikasında da. dediğim gibi onu diğer golcülerden farklı yapan şey de tam olarak bu. denemesi, vazgeçmemesi ve gol atma iştahı. bu kadar iştahlı olduğu için giriyor bu kadar pozisyona, ama bunların bir kısmını doğal olarak atamayınca gözümüze batıyor zaman zaman. ama dikkatli gözlerle bakarsanız görüceksiniz ki zaten burak yılmaz yerine başka bir forvet oynasa onun girdiği pozisyonların yarısına giremeyecek bile, emin olun. o yüzden o maç içinde yaptığı ufak tefek hatalar burak için nazar boncuğu tadında kalıyor, daha fazlası değil.

    velhasıl sezonun başından beri herkesin sahip olduğu ön yargıları teker teker yıkmış ve bu sezon yine gol kralı olmuş bir golcüden bahsediyoruz. onu kral yapan azmi ve hırsı eminim ki seneye tekrar kral yapacaktır. gol atma hevesi hiç çürümesin, hep 1 gol daha fazlası için çabalasın, bizler de sesimiz kısılana kadar haykıralım adını;

    17 numaralı formasıyla yılmaaaaaaz......... burak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın