resim
Raúl José Trindade Meireles
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.79
Uyruk:Portekiz
  • 516
    --- alıntı ---
    geçtiğimiz hafta oynanan f.bahçe-g.saray derbisinin ardından, fenerbahçeli oyuncu mereles'in, sabri'ye yaptığı hareketin ortaya çıkması sonrası, portekiz basını milli oyuncuyu topa tuttu.

    milliyet'te yer alan habere göre; türkiye'de ikinci çirkin hareketi oldugunu belirten portekiz basını, hakeme tükürük olayından sonra galatasaraylı futbolcuya yaptığı hareket ile yeni bir skandala imza attığına değindi.

    portekiz'in önde gelen spor gazeteleri ve televizyonları milli futbolcunun yaptığı hareketin görüntülerini sporseverlere sunarak, "malesef sözün bittigi noktadayız" yorumunda bulundular.

    gazeteleri mail yağmuruna tutan portekizli taraftarlar da meireles'in artik futbol hayatına son verilmesini istediler..

    türkiye futbol federasyonu'nun bu oyuncuya az ceza verdiğine işaret eden taraftarlar, raul meireles, pepe ve bruno alves gibi porto'nun okulundan yetişen oyuncuların artık milli formayı giymemesi gerektiğini belirttiler.

    record gazetesi, "hayalara dokunmaya 4 maç ceza" başlığında verdigi haberinde, sabri'ye gösterilen hareketin disiplin kurulunun gözünden kaçmadığını yazdı.

    abola gazetesi ise, "görüntüler herşeyi ispat ediyor" haberi ile miereles'in rakip oyuncuya yaptığı hareketin affedilmemesi gerektigini belirtti.

    --- aktif haber ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın