• 6613
    içindeki gerçek galatasaraylılara etmediğini bırakmaz, sonra sadece galatasaraylı diye birisine saldıran holigan öldürüldü diye manşetine taşıyan sözlük!

    evet doğru demiş yazar arkadaşlar: memleketin aynası! türk spor medyasının ikiyüzlülüğünü şerefle taşımaya devam et galatasaray sözlük!

    not: niteliksiz entry gerekçesi ile silinmiş, niteliksiz ne demek anlamadım..kelime kifayetsiz olur niteliksiz olmaz, kelimenin niteliği nasıl oluyor?

    neyse bu konu hakkında eleştirildim açıkcası..anlatmak istediğimi ben zaten olayla ilgili başlığa ve başka bir başlığa yazmıştım. kısaca mutlaka ölüm her zaman kötü kimse öldürülmesin evet hiç bir canın karşılığı ne olursa olsun yok, ancak durduk yerde de kimse öldürülmez..yedi kişi bir adamın üzerine sadece galatasaray formalı diye saldırılmaz, o ben de olabilirdim. ben hayatımda hiç silah ya da kesici bir şey taşımadım. gücüm yettiğince kendimi savunmaktan başka o an ne yapabilirim. o çocuk bıçaklandıktan sonra arkadaşları nerede? ambulans neden geç geliyor? burak yıldırım neden 'futbol holiganlıktır, futbol bıçaklamaktır' denen iğrenç sloganı sokaklarda haykırıyor, üzerine kaşkolla reklam ediyor? neden bu olay kadıköy'de yapılanları örtbas için kullanılıyor? galatasaray taraftarı leeds united olayından sonra ve mühendis oktay olayından sonra neden göze parmak gibi tekrar ve tekrar cinayetle sorgulanıyor? üstüne üstlük istemediğimiz halde bazı klüplerin türkiye'de stadyumlarında maç oynanırken olurken neden bunu kimse göze parmak yapmıyor? yapmasın da zaten, meramımız o değil..

    o yüzden tüm galatasaraylı ve futbolsever arkadaşları uyanık olmaya davet ediyorum..doğru yerde doğru yere doğru tepki!
App Store'dan indirin Google Play'den alın