• 14555
    --- alıntı ---

    hangi g.saraylı alkış bekliyor? ben kendi adıma böyle bir şey duymadım. aykut kocaman “ortam uygun değil” demiş. bu alkış da nereden çıktı? geçen yıl kupayı alacağımız maçta yaşananlar hafızalarda taptaze dururken, bu talep gelse gelse soru sorarken çanak tutan f.bahçe muhabirlerinden gelir! g.saraylı saracoğlu’nda alkış beklemiyor. anasının ak stütü gibi kazandığı şampiyonluğun son iki maçından birini oynamaya gidiyor. işıkları söndürmeyin, elektriği, suyu, doğalgazı kesmeyin yeter.

    becerikli...

    beceri maalesef türkçemiz’in güzide laflarından biri. aykut kocaman galatasaray’ın saha dışında ‘becerikli’ olduğundan bahsediyor. neyi becerdiğimiz ortada oysa, ligin neredeyse tamamını lider götüren, şampiyonlar ligi’nde çeyrek finalde real madrid’e kaybeden, geçtiğimiz yıl playoff saçmalığına ragmen şampiyon olan, hatta hem ligi şampiyon bitirip hem de play-off’ta kazanan takıma dil uzatma hocam, olmuyor.

    terim olmak...

    türkiye’de teknik direktörlüğün en üst çizgisi fatih terim... hoca kupa koleksiyonu ve kariyeri kadar sözünün değeri ile de kabul görmüş bir adam. hakemler hakkında konuşmuştur, federasyon hakkında da ama rakipleri hakkında konuşmaz; aykut hoca galatasaray’ın son iki şampiyonluğunu karalamaya çalışırken bile... terim olsa, duysa “benim tanıdığım aykut böyle şey dememiştir, demek istememiştir” der, geçiştirirdi. aykut hoca ülke tarihinin en büyük şike operasyonunun baş rolünde olan takımın teknik direktörüyken konuşunca daha bir garip geliyor zaten bu yorumlar kulağa...

    istifa...

    aziz yıldırım arada istifa eder. daha doğrusu edermiş gibi yapar. sonra bilir ki kendi oluşturduğu yönetim kurulu onu ikna edermiş gibi yapar. aziz yıldırım da ikna olurmuş gibi olur. şimdi, aykut kocaman da ‘edermiş gibi’ yapacak başkan “olmaz” diyecek, futbolcular “hocam bizi bırakma”diyecek. ve aykut hoca geri dönecek. klasik fenerbahçe gündem değiştirme taktiği... artık biliyoruz, yemeyiz!

    başkan ister, kalır

    aykut kocaman eğer aziz yıldırım isterse gidemez. zaten başkanın fenerbahçe dergisi’nde söylediği gibi, aykut ‘kocaman bir adam’ lafı bunun habercisi. aykut hoca başkana karşı çıkamaz... aynı aziz yıldırım tercüman samet’i canlı yayında yerin dibine soktuğunda müdahale etmediği anda ve zorla gönderttiği emre’yi başkan geri getirdiğinde ses çıkaramadığı gibi...

    bülent tulun...

    yönetimde bülent tulun varsa dışarıdan düşmana, magazin muhabirine ihtiyacın yok. şimdi de albayrak’a takılmış. olay; almanya’da schalke’yi yenip çeyrek finale yükseldiğimiz maçtan sonra melo’yla pitbull sevinci yaşaması ve o anın fotoğraflanması. fotoğrafı danışman bülent tulun başkana göstermiş, muhtelemen “bize yakışmıyor” diye de ilave etmiş. olmamış. tulun, bunu özellikle taraftarın ve fatih hoca’nın sevdiği adam olduğundan yapmış olsa gerek gibi gözüküyor.

    saracoğlu’na gelecekler!

    emre belözoğlu ve gökhan gönül haftalar önce yine ciddi puan farkı varken önemli değil daha kadıköy’e gelecekler’ diye demeç vermişlerdi. gidiyoruz ve arada puan farkı 10. yazıyla on. erken konuşmamak lazım!

    --- alıntı ---

    (bkz: levent özçelik)
App Store'dan indirin Google Play'den alın