resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2643
    2013 mayıs ayı dergilerinde şu şekilde bir beyanatı vardı kendilerinin.

    "sevgili fenerbahçeliler, öncelikle belirtmek isterim ki böyle bir camianın, böyle bir taraftarın ve böyle bir kulübün başkanı olduğum için anlatılmaz derecede mutlu ve gururluyum. mutluyum; zira fenerbahçemizin yalnızlaştırıldığı * bu dönemlerdeki o ele geçirilmez kalabalığı gördüm ve yaşadım...

    söz konusu fenerbahçe olduğunda hayatlarını hiçe sayan bu futbolcuların, çocuklarımın, kanlar içinde kalmış hareketsiz bedenler içindeki acılarına tanık oldum...
    kocaman bir adam gördüm. tek suçu, kendisine kattığı değerler yüzünden konuşamamak, cevap verememek olan…
    suçu, sadece aziz yıldırım ile beraber olmak olan... bu yüzden hakaret edilen, seviyesizlik ile bir tutulmaya çalışılan. ve neden yalnız olduğumuzu ve olacağımızı anladım... neden fenerbahçelilerin, f.bahçe dışında mutlu olamayacaklarını anladım. fenerbahçe büyüklüğünün, ne şampiyonluk ne de kupa büyüklüğü olmadığını gördüm bir kez daha.”

    eeeee sen değil miydin fenerbahçe cumhuriyeti saçmalığını çıkartan. sen değil miydin ligde 17ye karşı 1. sen değil miydin havuzdan çıkarız diye?

    bir de şunu söylemek isterim.

    yıldırım demirören tff başkanlığına aday olduğunda. galatasaray, trabzonspor ve bursaspor kulüpleri haricinde diğer tüm spor kulüplerinin, kulübünü kurtaracak olan o adamı desteklemeleri ne anlama geliyor?

    son olarak, kendi önünü kesen, yine sensin. sporda siddet yasasının hazırlanmasının öncülerinden olan sensin yine. 6222 çıkmasaydı, tarlaları sürmeye devam ederin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın