• 153
    aradan yaklaşık 2 yıl geçmiş, 4 nisan tarihi bile aklımda kalmış. antalya bize 3 tane attı, herkes adnan polat'a, sezgin'e, takıma ana avrat sövüyor. antalyaspor "kümede kal galatasaray" diye tezahürat yapıyor. maçtan sonra statta damat halayı çalıyor. 27 maç sonunda 33 puanla 13. sıradaydık. 16. buca ile aramızda 12 puan fark var ve takıma en güvenen insanlar bile acaba küme düşer miyiz diye içinden geçirmeden edemiyordu. sonraki hafta trabzonspor ile oynayacaktık ve fenerbahçe bizden galibiyet bekliyordu düşünün.

    maçtan sonrasını çok iyi hatırlıyorum. 3-0 yenilmişiz, insanlar sosyal hesaplarında "başın öne eğilmesin, sen avrupa fatihisin" diye az da olsa teselli ediyor kendilerini, çoğunluğuna dalga konusu olduğumuz rakip takım taraftarlarından bile durumumuza üzülenler vardı.

    şimdi siktiret o maçı boşver, şampiyon olmuşuz diyenler de olabilir. en son entry 7 nisan 2011'de girilmiş maçtan 3 gün sonra. unutanlar da olmuştur benim gibi iyi hatırlayanlar da.

    ulan şimdiki halimize bakıyorum, nereden nereye gelmişiz kısa sürede. bugünler de alkışlama polemiği var ya şampiyonu alkışlasınlar, fairplay, dostluk falan filan. rakibin alkışlayıp alkışlamaması zerre sikimde değil. asıl ayakta, uzun süre alkışlaması gerekenler biziz. ligin kapanışı olan trabzonspor maçında, vizyonuyla bize farklı ufuklar açan başkan ünal aysal'ı ve yönetimi, karanlıktan aldığı takımı 2 senede bulutların üzerine çıkaran imparator fatih terimi ve tüm futbolcuları. hepsinin alın terine, özverisine binlerce kere helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın