• 390
    yalakaydi, fenerliydi galatasarayliydi filan onlar bir tarafa da...

    duzgun bir insana benziyor, kimseye saygisizlik yapmiyor, holiganlik da yapmiyor. yazilarini da okurum, standardlarin disina cikmaz. sayilari ve istatistikleri de bu normlara uyacak sekilde soyler.

    nasil ligtv'de her mac heyecanlidir her sey cok guzeldir, sike yoktur ve digiturk turk futboluna babasinin hayrina yatirim yapiyordur, ugur melek'nin futbolu boyle yorumlamasi da budur. ne guzeldir aykut'un garip demecleri! ne kadar hostur salih ucan'in bir bacak arasi! top aglarla bulustugunda karnimizda kelebekler ucusur. abdullah avci'nin vizyonu da pek hostur azizim...

    geciniz.

    ugur meleke hic bir zaman iyi bir futbol yorumcusu olmadi. duzgun bi insan oldu sadece, ve sansina turkiye'deydi, az birraz duzgun bir insan olmak isinde basarili olmaktan one koyulur burada. ugur meleke de onlardanm "adam gibi adam" yaftasi yapistirilip 1 basarisi 10 yapilanlardan.

    vizyonu acacak, "iste budur!" dedirtecek kac tane yazisi vardir? yoksa cok kelime soyleyip az laf edenlerden midir? bilgin gokberk, ali ece gibi adamlar meleke'ye kiyasla daha "kadin gibi adam"ken nedense duzenli bicimde bir kivilcim iceren yazi yazabiliyorlar. meleke ise "yasattiginiz heyecan, zart, zurt icin nice tesekkurler ey fenerbahce!" gibi osuruktan bir cumleyi bir kulubun tarihi bir avrupa kupasi macindan sonra yazdigi 20 cumlelik yazinin ortasina koyuyor. al sana keciboynuzu... tatsiz, yavan, nicelikli ama niteliksiz.

    ah benim guzel memleketim, ve vasat insanlara gosterilen anlamsiz ihtimam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın