• 371
    yav sevgili genşler yapmayın etmeyin; burun kıvırdığınız, kulp taktığınız adam ercan taner. hayır bu işi senelerdir hakkıyla yapan hepi topu üç beş tane spiker var: ercan taner, ümit aktan ve yalçın çetin. eğer şu isimlerden herhangi birisine bahane bulur, dudak bükerseniz hafazanallah bir gece rüyanıza ertem şener gelir ve her yerinizden öper.

    http://www.youtube.com/watch?v=WZUIaMKSLlo

    hadi linkteki canhıraş meleyişlere, yalvarışlara bir kulak verelim bakalım ne demek istiyor:
    özellikle
    24. saniyede onuuuur onuuur onur onur onur onur onur (u: komentator burada "senin hananı, havradını, gelmişini, geçmişini zkim onur; onur onur yaktın beni onur; onur ateşlere gelesen onur, onur arabaların altında galasan onur; onuuuur onur onuuuuur..." demek istiyor)
    ve
    1:36. saniyede sazı eline alan melih gümüşbıçak'ın "kimse yok muuuuuu" diye melemesi, "emreee emreee", "gökhan gökhan gökhan gönül gökhan gönül" diye dilenmesi bize birçok şeyi hatırlatacaktır.

    ercan abi'yi sevmeyebilirsiniz ama ona kulp takmak için çok geçerli nedenleriniz olmalı; zira galatasaray arşivinizi her karıştırdığınızda onun o güzel anlatışıyla karşılaşacaksınız. bence kıymetini bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın