resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 2631
    kalesinde güven veren kaleci tanımının ete kemiğe eldivene bürünmüş halidir. ceza sahasına bi top iniyor içim rahat, diyorum şimdi muslera'da hemen ileri oynayacak. karşı karşıya pozisyonlarda zaten konuşmaya bile gerek yok. 1'e 1'de dünyanın kesinlikle en iyilerinden. uzaktan şutlar desen boylu boyunca uzanıyor direğe çarpan topun yanında eli var içeri yönelse zaten tutacak.

    sözün özü çok önemli bi kalecidir. maç kurtaran kalecidir. kalesini gole kapatan kalecidir. satılır mı satılmaz mı tartışmaları çok anlamsız. adam geldiği gün ne dedi: "lazio'dan galatasaray'a transfer olarak çıtayı biraz yukarı çıkardım" üstelik geldiği dönemde başarılı bir takımımız yoktu. ortada sadece bir proje vardı. şu an kendisi şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kalmış 8 takımdan birinin kalecisi. çıta biraz daha yukarıda yani. bundan sonra ancak avrupa'nın devlerinden birinden teklif gelirse gider. atletico madrid ayarında bir takım için galatasaray'ı bırakmak isteyeceğini sanmıyorum. zeki bi adam muslera.

    haa şu da bi gerçek ki chelsea, manu, barcelona, bayern ayarında bi takım kendisine talip olursa "yok bırakmam yok izin vermem" falan yalan işler. gitmek isterse her türlü gider. istemeyen adamı bağlasan tutamazsın, tutsan bile böyle şiirsel performans alamazsın. umarım önümüzdeki sezon da takımda kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın