• 6566
    burda bir grup var filmlerin mi etkisinde kalıyorlar bilinmez bir şey olsa da otoriteye baş kaldırsak, bizi de uçuracaklar hacı yakında diye geziniyorlar ortalıkta. herkes koyun olsun bizi gütsünler demiyorum haksızlığa karşı hiçbir zaman boynumu eğmedim ama böyle olmaz.

    bu adamlar sözlük benim istediğimi uçururum demiyor. demesin, demez de zaten ama diyebilir. şayet derse de burda kalırım ben, ben çaylakken moderasyona mesaj atmıştım. yazar oldum aradan 2 ay geçti umursamıyorlar heralde dedim bana geri cevap geldi. açıkladı güzel güzel neden geç döndüğünü özür diledi. hiçbir zaman moderasyondan geri dönüş alamadığımı hatırlamıyorum. bu adamlar iyi niyetli. süistimal etmeyin artık.

    mesele çift hesap açmada başkalarının kuyusunu kazmada değil, mesele o siktiğim sınırları belli olmayan düşünce özgürlüğünde.

    pippo'nun uçurulmasının ardından yine nezaket göstermiş uzun uzun açıklamışlar sağolsunlar. gerek yoktu.

    (bkz: #620122) şu entry'i bırakıp gitseler kafiydi. her şey çok güzel açıklanmış zamanında.

    iyi niyet ve nezaketleri için moderasyona tekrar teşekkür ederim. gün gelir amacı galatasaray olmayan egolarının peşinde bu platformda at koşturan gerzek moderatörler gelir o zaman ya isyan ederiz ya da çeker gideriz ne var yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın