• 60
    kahrolduğum maçtır.ben bu takıma bu sezon çok fazla güven duydum.hala da duymaya devam ediyorum.en azından bir kimliğe sahip takımız.savunma bizim en önemli hücum silahımız.besin kaynağımız.iyi savunma sonrası yakaladığımız hızlı hücumlar veya sete setlerde ki pick'n roll oyunları skor opsiyonlarımız.

    bu maçta da zaman zaman iyi savunma yaptık ancak hücumda skor üretkenliği olmayınca farkı açamadık.maçın en önemli istatistiği 16'da 10 üçlük yememizdir.3.periyot sonunda herşey planlandığı gibi giderken facia gibi 4.periyod yaşadık.yediğimiz ekstra üçlükler savunma direncini aşağıya indirdi.esmeral tunçluer ve veremeyanka'dan yediğimiz üçlükler takımın savunma direncini aşağıya indirdi.birde oyun sıkıştığında topu eline verip skor bulabileceğimiz ve sene başından beri eksikliğini hissettiğimiz skorer oyuncumuzun olmayışı 5 sayılık farkın erimesine ve fenerbahçe'nin 4 sayı ile öne geçmesine neden oldu.

    buradan sonra fenerbahçe her sıkıştığında cappy ile skor üretirken , takımımızda kaos hücumlarının sürmesi,sete setlerde akışkanlığı ışıl alben'in sağlayamaması ve tepede ki ikili oyunlardan skor üretmekte zorlanmamızda etkiliydi.sancho lyttle 'ın oyunda insiyatif alması ile tekrar maça ortak olduk derken son saniyeler hepimizin malumu üzere büyük bir yıkım ile sonuçlandı.

    bu takım bu sezon şampiyon olamayabilir ancak saha içinde ki lideri whalen'ın kaybedilişi , alba torrens'ten istenilen katkının alınamayaşı , nevriye'nin bütün sezonu sakat geçirmesi , bahar çağlar'ın yarı final serisinden aldığı ceza vs. gibi sebeplere rağmen ortaya koyduğu mücadelede takdiri hakeder.

    belki fazla iyimser olacaktır ama ben güveniyorum kızlara.2 mayıs 2013 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçında yüzümüzü güldürecektir.haydi kızlar gözünüzü seveyim kazanın şu maçı , başımızı önümüze eğdirmeyin.sizi sevenleri üzmeyin.

    ayrıca maçın istatistikleri için;

    http://www.tbl.org.tr/...&sezon=2012-2013

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın