2012-13 Türkiye Süper Lig 31.Hafta Maçı
20:00 Kamil Ocak Stadyumu
0 - 1
  • 242
    kazasız belasız atlattık, tam bir "1-0 olsun bizim olsun" maçıydı, aynen de öyle oldu. ne kart gören, ne sakatlanan, temiz galibiyet. evet kötü oynadık ben de sinir olduk ekran başında ama ümit davala bunun gerekçesini çok güzel belirtti, futbolcular için de zor yani koca hafta "şampiyon şampiyon" diye anılıp hala maça çıkmak psikolojik açıdan güç bir iş ama kazandık mı kazandık.

    kimseyi tek tek eleştiremem bu maçta, herkesin hakkı var yani performansı düşük bir şekilde oynamaya ama fernando muslera ve semih kaya gerçekten süperlerdi, hatasız oynadılar. felipe melo ise son haftalardaki güzel oyununu sürdürdü ve güzel bir uzun topla asisti de yaptı zaten. bu 3 oyuncumuzu ayrıca tebrik ediyorum. gökhan zan da girdikten sonra savunmaya direnç getirdi ve 1-2 kritik kafa topunu uzaklaştırdı. diğer oyuncularımız ise pek iyi değillerdi ama hepsinin canı sağ olsun.

    burak yılmaz ise tam bir büyük futbolcu golü attı, bütün maç yokları oynadı ama en bariz fırsatta tak diye yazdı golünü. hiç riske etmeden kalecinin ayağının tam dibine sert ve usta işi bir vuruş yaptı ve ligde 20 gole ulaştı, helal olsun gerçekten. kritik son virajda tam bir "büyük takım galibiyeti" aldık. kötü oynasak da bazen bu tip maçlar oluyor yani mühim olan kayıpsız atlatmak ki deplasmanda oynadık bir de, eminim ki haftaya evimizde oynayacağımız 5 mayıs 2013 galatasaray sivasspor maçı çok daha farklı olur ve resmi olarak mutlu sona ulaşırız.

    emmanuel eboue ve burak yılmaz arasında olan tatsızlığı olmamış kabul ediyorum ki bana göre sorun çoktan halledilmiştir zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın