2012-13 Türkiye Süper Lig 31.Hafta Maçı
20:00 Kamil Ocak Stadyumu
0 - 1
  • 239
    bütün liglerde genelde böyle sonunda şampiyonluk ihtimali olan maçlar takımlar için sıkıntılı geçer. bunun birçok örneği mevcuttur. biz de dün bu maçta bu sıkıntıyı yaşadık. takım özellikle üretkenlik açısından inanılmaz eksik kaldı. rakibin bizden daha fazla pozisyonu vardı ama klasik bir büyük takım golü attık; yani defansta yapılan kritik bir hatayı affetmedik ve sonuçta maçı kazanmasını bildik. ama tabi şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, maçta en iyi adamımız semih kaya idi. sadece dorge rostand kouemaha gibi çok fizikli bir forvet karşısında hatasız oynamakla kalmadı; aynı zamanda vasat bir gününde olan albert riera'nın da kademelerine başarıyla girdi.

    oyunculara çok da yüklenemiyorum; çünkü maç sonu ümit davala'nın da belirttiği üzere hafta boyu şampiyon ilan edilen bir takımı böyle maçlara hazırlamak çok zor iş. sonuçta her ne kadar profesyonel olsalar da oyuncular da birer insan ve yine her ne kadar onlara henüz şampiyonluğun kesinleşmediği telkin edilse de kafalarında hep "artık bu iş bitti" düşüncesi hep olur. bunu da bu maçta açıkça gördük.

    ama artık bu saatten sonra ne oyunun ne üretkenliğin önemi var. önemli olan 3 puanı almaktı; onu da başardık. şampiyonluğumuza artık bir galibiyet kadar yakınız. o yakın mesafeyi de inşallah bu hafta alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın