• 7621
    önümüzdeki sene malum 6 yabancı oynatabilirken bir sonraki sene ise sadece 5 yabancı oynatabileceğiz ve kulübede de hiç yabancı olmayacak ki bence en saçma kısım burası zaten. yani elimizde istersen 8 tane *drogba ayarında yabancı oyuncu olsun 3'ü tribünde yer alacak. hedefimizi artık şampiyonlar liginde final olarak koyduysak bu soktuğumun yabancı sınırı yüzünden bunu yapabilmenin tek yolu şimdiden yıldız olabilecek yerli gençleri toparlayıp bunları fatih terim müfredatından geçirip 3-4 sene sonrasının kemik kadrosunu oluşturmak olmalı.

    şu anda takımımız kurulabilecek en iyi ileri 6'lıyı kurmuş durumda. drogba-burak-sneijder-melo-selçuk ve hamit. musleradan daha iyisini almamız zaten imkansız olduğuna göre asıl önemli takviyeleri defansa yapmamız gerekiyor. stoper ve sol bek transferi farz gibi bize. ömer toprak veya serdar taşçı stoper için carlinhos da sol bek için ilk aday olur gibi geliyor bana.

    bundan sonra da geleceğe yönelik transferlerle özellikle orta saha desteklenmeli ve emre çolak aydın yılmaz artık oyuna giren ilk isimler olmamalı artık. yerli olarak mesut özil- gökhan inler-nuri şahin üçlüsünden birini alamıyorsak o zaman bu isimler seviyesine yükselecek potansiyelli yerlilere odaklanmalıyız. umarım emre utkucan bu konuda ufkumuzu genişletir ve umarım hasnungalib kadar en az bu işe kafa yoruyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın