• 7614
    2013-14 sezonu planlamasini yaparken yabanci sinirlamasina pek takilmamasi gereken takimimiz. taraftarda sanki sadece ilk 11 oynayacak 6 yabanci onemliymis gibi bir algi seziyorum.

    soyle ki; yogun mac temposu dusunuldugunde bunun sakatligi var*, cezalisi var, rotasyonu var, formsuzu var, sampiyonlar ligi var, var oglu var. yani kadroya giremeyen 4 yabancinin en az 2 tanesi direk 11 oynayacak seviyede olmasi lazim. buyuk ihtimal bunlardan biri gelecek sezon dany olacak.

    amrabat kadroda kalir, ujfa ve elmander gidici gorunuyor. yabanci sol bek transferi halinde riera'ya da tesekkur edilir. pazarlik yapilamiyorsa melo'nun opsiyonu hemen kullanilmali ve alinmali.

    elmander'in gidisi ve drogba'nin 1 sezon daha oynayacagi dusunulurse, genc bir yabanci forvete yatirim yapilmasi mantikli olur.

    serdar tasci ve omer toprak herkesin aklina gelen ilk isimler. ikisi hakkinda da soru isaretlerim olsa da serdar aziz veya aykut demir'e tercih ederim.

    bir diger alternatif gelecek sezon hamit'in sag beke gecip, orta 3'luye alper potuk'u veya hala umudumun oldugu engin'i monte etmek. boylece stopere cok ust duzey bir yabanci alabiliriz.

    bekleyelim gorelim, bunlari dusunen teknik ekibimize guvenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın