resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4911
    ulan ben de son 4-5 haftadır melo'nun bu herkesin ağzına sakız olmuş, sonu gelmeyen 4-5 maçlık efsanesine acaba kim uyanacak diyordum ki; sırasıyla
    hakan dilek (bkz: #1226961)'de,
    horreur (bkz: #1226962)'de,
    dormansi (bkz: #1226998)'deki mesajında duruma müdahale etmiş. koca lig bitecek halen daha "melo'nun son 4-5 haftadır oynadığı harika oyun"dan bahsediliyor... bir allah'ın kulu da demiyor ki aga bu adam neredeyse sezonun başından beri son 4-5 haftaları hep iyi oynuyor... komedi.
    yani senin son 4-5 hafta diye sayıklayarak ağzına sakız yaptığın performans benim için son 20-25 haftadır devam ediyor. sen görmek istemesen de melo ilk devrenin ortalarında ritmini bulmuştu fakat takımda bir sıkıntı vardı. elmander sakattı, amrabat uyumsuzdu, hamit formsuzdu, selçuk durgundu, cris ve dany yeniydi, ujfa sakattı falan filan. ama sen bu gerçeklere gözlerini yumdun ve takımla ilgili bütün olumsuzlukların faturasını melo'ya kestin. çünkü ta yazdan takmıştın meloya ve yazdıklarını yemek istemiyordun. çünkü senin için yazdığın/giydiğin entariler galatasaray'dan daha önemliydi. fakat ne oldu melo cl'de çeyrek final oynadı ve onbirinde oynadığı takım an itibariyle ligdeki en yakın rakibinden 7 puan fark ile önde. melo üzerine bir sürü oyun oynanmasına rağmen, bütün ali cengizlere rağmen halen daha aslanlar gibi mücadelesini sürdürüyor. çekemeyenlerinin götünden kan almaya devam ediyor. pusucu puştlar pusularında çaresizce bekliyor.
    evet melo benim elimde olsa seni hiçbir pazarlığa girmeden takımıma katar ve sen futbolu bırakana kadar da takımımda tutardım. şu iki senedir bir galatasaraylı olarak bana yaşattıkların, takımıma verdiklerin her türlü iltifatı ve mükafatı hak ediyor oğlum. katkıların için binlerce kez teşekkür ederim, rabbim seni nazarlardan saklasın aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın