resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1904
    bilmesek vatan haini diye yutturacaksınız. selçuk yula, cemil turan ve hatta içim kan ağlayarak söylüyorum bülent uygun muamelesini reva göreceksiniz bu adama. şu an kurtulduğunuza şükrettiğiniz, koskoca galatasaray'ın futbol takımını kümede kal galatasaray seviyesine getiren adnan polat-adnan sezgin yönetimini eleştirdiği için başladınız hakan şükür'e düşmanlığa. akp'den milletvekili olunca elinize geçse bir kaşık suda boğacaksınız.

    fatih terim son hakem rezaletinden sonra canlı yayında inşallah hakan şükür'ü daha önemli görevlerde göreceğiz demişti. şu kokuşmuş ortamda hakan şükür gibi efendi, şerefli ve emekçi bir değerimiz var. ümit özat'a bile saygı duyulan bu ortamda, siz fatih terim'in yaptığı gibi bu adama en azından saygı göstereceğinize her fırsatta sırtından vuruyorsnuz.

    90 dakika bir saniye durmadan koşarak terlemiş, 9 numaralı bir sırt var önünüzde. omzuna dokunsanız ağlayacak tıpkı 2005-2006 şampiyonluğuna sevinirken çocuk gibi ağladığı zamanki gibi. omzuna dokunsanız dönüp size sarılacak, terlemiş formasını çıkarıp avucunuza bırakacak. filinta gibi 9 numaralı galatasaraylı delikanlı.

    siyasi nefretle gözü dönmüş galatasaray seyircisi, parti taraftarı http://www.youtube.com/...v=qKkwOEKz4Oc#t=288s şu adama da pabucumun kralı diyecek hale gelmişsiniz ya ben kendi galatasaraylılığımdan utandım.

    galatasaray denilince akla gelen 5 isim varsa bunlardan biri hakan şükür'dür. sizin için ne olduğu bu adamdan birşey eksiltmeyecek. müzemizde çorabı varsın olmasın. bu adam tarihe altın harflerle yazdırdı adını. siz ölüp gidersiniz, tayyip ölür, kılıçdaroğlu ölür ama benim torunum 9 numaralı üstünde hakan şükür yazan parçalı formayla ali sami yen tribünlerinde galatasaray diye bağırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın