resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3280
    kendisi * spor toto süper ligin, 18 golle gol kralıdır. üstelik son 2 maçta hiç gol atmamasına rağmen. yani bu demektir ki, türkiye'de bu sezon ondan fazla gol atan oyuncu yoktur. top kontrollerine, pres sıkıntılarına, koşmamasına, isteksizliğine rağmen ligde takımına en fazla katkı sağlayan forvet olmuştur.

    bana kalırsa son haftalardaki bu moral bozukluğu, şampiyonlar ligi çeyrek final maçlarındaki etkisizliğinden kaynaklanıyor. burak yenilgiyi hazmedemeyen bir oyuncu. hepimiz, 2 hafta yedek oturduktan sonra en az 2 gol attığını biliyoruz. hırslı bir yapısı var. kendini geliştirmeye de müsait, mütevazı bir adam. şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar attığımız 11 golün 8'ini bu adamın attığını düşünürsek, ona az şey borçlu değiliz hani. 2 maçtır gol atamıyor olabilir, unutulmaması gereken bir diğer nokta da şu ki, adamın mevkisi forvet. yani işi gol atmak. bunu da denemeden yapamaz. elbette kaçıracak ki, bir, iki, üç derken golü bulsun. her attığı gol olacak değil ya. bunun kalecisi var, defansı var, direği var, şanssızlığı var.

    eğer ligdeki rakiplerimizden birinin formasını giyiyor olsaydı, bizi epey sıkıntıya sokacaktı. o yüzden iyi ki galatasarayda ve iyi ki bizimle. o birçok maçta bizim yüzümüzü güldürdü. allah da onun yüzünü güldürsün.**

    edit: gol krallığındaki en yakın rakibi 17 golle kasımpaşa'lı kalu uche. uche 29 maçta oynayıp 17 gol atmış. burak 25 maçta oynayıp 18 gol atmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın