• 329
    maçı tekrar izlerken keşke böyle olmasaydı diyebileceğim bi pozisyon keyfimi kaçırdı. 3.golü bulduktan kısa süre sonra. pozisyon şu:
    https://gss.gs/UtM.jpg

    aynı pozisyon içinde 2 tane keyfimi kaçıran şey var. birincisi amrabat'ın sabriye yada sneijder'e topu vermeyişi. pozisyonu kafanızda oynatın. çok beceriksizce şeyler yapılmadığı sürece, çok basit oynayarak net bir gol imkanı yakalayabilirdik.

    keyfimi kaçıran ikinci detay ise korkak hakemle alakalı. amrabat yanına pas vermeyip çalıma gidiyor. topu modric'in yanından atıyor. geçebilse yine çok net bir pozisyon yakalayacağız. tam kendisini de kurtarmak üzereyken modric dünyanın en net faullerinden birini yapıyor. hem de görülmeyecek bir faul değil. bacağının tümünü kullanıyor amrabatı durdurmak için. hakemin gözünün dibinde. o pozisyonda şu:
    https://gss.gs/Lte.jpg

    çok yazık oldu be. deplasmandaki ve sahamızdaki hakemler real madrid tur atlasın diye elinden geleni yaptı. ama onlara rağmen belki basit bir pasla tur atlayabilirdik be dostlar. şu dakikada gelecek golle takımın çoşkusunu ve peşpeşe 3 gol yemiş madrid'in yapacağı paniği düşünebiliyor musunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın