• 7554
    kalan 6 maçının 5'ini kazanırsa rakiplere bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek olan takım. *

    kalan maçlarımız şunlar;
    karabükspor (d)
    elazığspor
    gaziantepspor (d)
    sivasspor
    fenerbahçe (d)
    trabzonspor

    son iki hafta kağıt üstünde zor gibi gözüküyor kabul. ama benim iddiam 4 puanlık farkı son 2 haftaya kadar korursak şampiyonluğu bir kez daha kadıköy'de ilan ederiz. hakemler, gözlemciler, mhk, hsyk ne varsa hepsi bunu engellemeye çalışacaktır ama fener'in üstünde oluşacak baskıyı bi düşünün. bizimkilerde oluşması muhtemel rahatlığı da. berabere bile kalsan şampiyonsun yenilsen de 1 şansın daha var. bunun takımın motivasyonunu katlayacağını düşünüyorum. orada bu işi bitirirler.

    tabii bunun için o 4 puanlık farkı korumak önemli. son 2 haftaya kadar oynayacağımız 4 takımın 2'sinin* ligde hiçbir iddiası kalmadı. diğer 2 takım küme düşmeme mücadelesi veriyor gibi gözükse de orduspor hatta fikstürünün zorluğunu hesaba katarsak istanbul bb düşmeye daha yakın gözüken adaylar. söylemeye çalıştığım önümüzdeki şu 4 haftada oynayacağımız rakiplerin canlarını dişine takarak oynayacakları bir amaç yok. bu puan kaybetme ihtimalimiz yok anlamına gelmez elbette. ama işimizi nispeten kolaylaştırır. zaten kadro kalitesi olarak 5'te 1'imiz etmeyecek ekipler bunlar. örneğin bir kasımpaşa ile karşılaşacak olsak zor maç derdim. yahut bir bursaspor. ama bu takımlar öyle değil.

    bu takımın fikstür ve puan avantajı devam ediyor. gel de sayısız pozisyona girip kaybettiğimiz 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçına yanma. umarım böyle bi maç örneğini kalan 6 haftada hiçbir şekilde yaşamayız. ve tabii ki bu saatten sonra her şeyden önemlisi:
    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın