resim
Milos Krasic
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.85
Uyruk:Sırbistan
  • 284
    yeteneği kesinlikle küçümsenmemesi gereken futbolcu. bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, oynadığı takımın sistemine uymamaktadır. hoş uymayacağı daha ilk geldiği zaman da belliydi ya neyse.

    krasic sürekli hareket halinde olan ve hücum futbolunu icra eden takımlarda, oynayacak kapasitede bir futbolcudur. rusya'da ki harika çıkışından sonra italya tercihi yanlış olmuştur. italyan futbolu defansif kurguya önem veren takımlardan oluşmaktadır. tercih etmesi gereken lig ingiltere ligiydi kesinlikle. şayet fenerbahçe'den ayrılırsa ki öyle gözüküyor, tercihini forma şansı bulabileceği bir ingiliz takımı yönünde kullanmalıdır. bu championship takımı bile olsa farketmez. ingiliz liginde sürekli forma şansı bularak kendisini toparlayabilir.

    tabi ki öncelikle futbol oynamayı istemesi lazım. ben kariyerimin sonuna geldim, daha umurumda olmaz diyorsa, mis gibi fenerbahçe'yi bulmuştur zaten. haftada 3-5 gün bedavadan spor yap, 2.5 milyonu indir cebe gitsin. çok tepki alırsan bir aziz tişörtü ile fb tv'de bir boy göster, galatasaray aleyhine 2-3 demeç patlat işte o zaman 1 seneyi garantiye alırsın. sonra önümüzdeki sene aynen tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın