resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2870
    vay arkadaş neler dönmüş ya..
    şimdi ben futbolu çok iyi bilirim demem, ancak iyi bir futbol izleyecisi olduğumu düşünüyorum. şimdi bu adama yapılanlara, yazılanlara ve küçük görenlere bakıyorum da aklıma hamit, muslera, eboue örnekleri geliyor.
    şimdi bir kaç referans vermem gerekirse :

    (bkz: #803645) (bkz: #723337) (bkz: #735199) (bkz: #773319) (bkz: #1097845)

    şimdi gelelim wesley sneijder olayına :
    bu arkadaş ilk alındığında bu sene sneijder'den bir beklentim olmadığı yönündeydi. wesley sneijder gibi bir futbolcu takımınızdaysa, o futbolcuya göre oynamak zorundasınız. yani tahtaya ismini ilk yazıp etrafını doldurmalısınız. günümüz futbolunda böyle bir anlayış yok derseniz ben size real madrid'te mesut özil derim. bahsettiğimiz adam misimovic gibi orta düzey bir yıldız da değil, gerçek bir star. kendini kanıtlamış ve yapabilecekleri az çok bilinen bir adam.
    ama bir sıkıntı var ki böyle bir oyun şablonu kurmak için sezon içi süreç asla yeterli değildir. yani wesley sneijder'in en az 1 yaz kampı geçirmesi gerekir. ''ya işte drogba nasıl hemen oturdu'' diye soran kardeşlerim, abilerime diyeceğim ise: biz zaten tamamlayıcı bir forvet oyuncusu ile oynamaya alışıktık : (bkz: elmander) . umut- burak ne kadar rotasyon içine girerse girsin, elmander sakatlığı ya da form sorunu olmadığı sürece hep ilk 11 çıkmıştı. yani drogba alındığında bütün takım drogba'ya hazırdı.
    evet wesley sneijder şu an hazır değil ama bir gerçek var ki takım da sneijder'e hazır değil. 2 tarafta tam hazır olduğunda burada sneijder'e methiyeler düzülmeye başlanacaktır.

    az sabır, az akıl fikir izan yahu

    edit : ha unutmadan (bkz: #1150252)
App Store'dan indirin Google Play'den alın