• 184
    önümüzde 4 tane final maçı var. paniğe hiç gerek yok. dört maçtan 12 puan alalım, kadıköye 4 puan farkla gidelim orada fenerbahçeyi çok rahat yenip şampiyon oluruz. kimin ne yaptığı hiç önemli değil. biz kazandıkça mesele yok. unutmayalım avantaj bizde. biz kazandığımız sürece bize 3 puan vermek zorundalar. yeter ki hata yapmayalım.

    fenerbahçenin kalan maçlarına bakarsak içeride oynayacakları eskişehir ve kayseri, dışarıda oynayacakları gençlerbirliği maçlarından normal şartlarda 9 puan almaları imkansız. hatta ibb maçı bile şüpheli. birisinde mutlaka takılacaklar.

    beklediğimizden daha kolay olacak göreceksiniz. felaket senaryoları yazmaya gerek yok. fazla paranoyaya da gerek yok. tekrar söylüyorum biz 4 maçı kazanalım onlar ne halleri varsa görsünler. şike yapmadıkları sürece normal şartlarda önümüzdeki 4 maçtan 12 puan çıkarmaları imkansız. eskişehiri bilmiyorum ama dışarıda gençerbirliği, içeride kayseri maçlarını kazanmaları pek kolay değil. ayrıca bize çelme takan eskişehir ve gençlerbirliğinin aynı performansı fenere göstermesini bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın