• 179
    son 6 haftada kalan maçlara, maçlarda ki istikrarsız futbola, rakiplerin bize karşı dirençleri ile fenerbahçe'ye karşı dirençlerine baktığımızda işimiz çok zor. fikstür kalan maçlarda zor gözüküyor. sıkıntıları sıralarsak;
    1- futbol camiası kadıköy'de oynanacak fener maçına kadar ki 4 maç boyunca puan kaybetmemiz için elinden geleni yapacak.
    2- futbol takımımız ne yazik ki istikrarlı futbol oynamıyor, üstelik sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro istikrarında da sorun yaşıyoruz. bazı oyuncuların bu formayı giyip sahada olmalarına dayanamıyorum.
    3-rakiplerimiz bize karşı oynadıkları oyunun yarısını fener maçlarında oynamıyor. bu duruma bizim istikrarsız futbolumuz etki ettiği gibi, diğer takımın maçları nedense antreman havasında geçerken bizim maç ölüm kalım maçı oluyor. fenerin ordu maçıyla bizim ordu maçımız karşılaştırılamaz. bu durumda insan tarlaları düşünmüyor değil. sanırım birileri yine paraları ile bazı kapıları zorluyor.
    4- kalan maçlarda tribün desteğimiz ve terim'iz sahada olmayacak. terim olmayınca takımın ayarı bozuluyor.
    ilk 4 maçı tamamen geçen sene ki süper finalin fener deplasmanına kadar olan bölümü gibi düşünmemiz gerekiyor. 4 maç yine türlü pislikler, haksızlıklar, art niyetlilerin ellerinden geleni yaptıkları ile geçecek. nasıl ki geçen sene puanlar yarıya indirildi ve puan farkı 9 dan 5'e düştüyse bugünde durum onlar için puan farkı 4 değil 1 dir. o 1 puan fark onların en büyük korkusu ve puan farkını kapatmak için her işi yapacaklar. kadıköy'de geçen sene yaşananlardan sonra daha dikkatli olacakları da bu sezon yaşananlarla ortadadır. ben trabzonspor'un da artık bu işin içinde olduğunu düşünmeye başladım. son haftaya kadar onlar da bu küme düşme potasında yalandan duracak ve o maça bir amaö için çıkmaları sağlanacak. böylece fenerbahçemiz puan farkıyla şampiyon olunca haklı oldukları bir şampiyonluk kazanmış olacak. 6 hafta kala 4 puan geriden gelip şampiyon olan ilk takım geyikleri ile fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar haberleri verilmeye başlanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın