• 108
    real madrid'in bizi küçümseyeceğine adım gibi emin olduğum maç. ilk maçta sergio ramos'un ve xabi alonso'nun kendilerini bilerek sarı kart cezasına düşürmeleri bunu gösteriyor. burak'ın ve dany'nin cezalı olması, tur için umutsuz konuşmalar. ibre %100 real madrid'e dönük. bu durumu avantaja çevirebilir miyiz? neden olmasın. daha önce real madrid'e 3 atmadık mı ? hem de tek devrede. bu sefer tek sorun gol yemememiz lazım.

    bu maçta mutlak surette albert riera'nın sol açıkta değerlendirilmesi lazım. ya da hayvani ofansiflikte bir bek performansı sergilemesi lazım. çünkü madrid defansına nordin amrabat'la çalım atamazsın. orantısız koşan adamı 3 kişi bi daraltır şaşarsın. madrid defansına dengeli ilerleyebilen teknik bir isim lazım. mesela amrabat'ta o özellik yok, istediği zaman topu çekemez veya topla yön değiştiremez. topu sağa çektiği an momentumu 0'layamıyor adam. dengesiz biraz. o yüzden burak'ın yokluğunda 4-2-3-1 e dönüp kanatların birinde mutlak surette riera'yı koymamız lazım.

    artık fatih terim'de sneijder'le konuşsun biraz sorumluluk alması gerekiyor. bu maçlar için alındı wesley. soldan buluştuğu topla pas verecek arkadaşını bulamayıp kaleye topu sokması için, ya da sırtı dönük top almaya çıktığında döndüğü anda ara pasını salması için.

    aynı şekilde drogba. zaten büyük oynuyor, ama iyice ilahlaşması lazım bu maç. peygamberliğini ilan etmesi gerekiyor. onun dışında melo, zaten büyük maç seviyor. son zamanlarda çıldırdı resmen, bu maçta tavan yapması lazım. hatta gerekirse tek başına ezmesi lazım kız çocuğu modric'li, dokunsalar ağlarım mesut'lu madrid orta sahasını. sırf takımı için değil, kendisi için de önemli performansı. zira yaklaşan bir 2014 dünya kupası var.

    sözün özü ezip geçmemiz gerekiyor. fırtınayı ilk dakikadan arkamıza aldık aldık, yoksa bunlar bizi uyutur, tur hayal olur. öyle bir kenetlenmeliyiz ki dizleri kitlensin adamların. korkmalılar bizden. gerekiyorsa taksim meydanında oturan ispanyol'ları kovmak. havaalanı basmak. gece otel aramak. tezahurat yapıp meşale yakıp adamları uyutmamak. biraz tehdit etmemiz lazım. can güvenliklerinden emin olmasınlar ki korkarak oynasınlar. nasıl pustu hakan kutlu, 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçının ikinci yarısında. futbolcular nasıl önündeki adama pas atamadı ? çünkü fatih terim korkuttu, futbolcular korkuttu. seyirci korkuttu. biliyorlardı ki gerekirse tüm tribün o sahaya inerdi o puan için. görmediniz mi sahaya inen o 2 adamdaki hırsı ? işte kat be katı futbolcularda vardı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın