• 51
    kendi nicklatima yazmak cok tasvip ettigim bir sey degildir fakat belirtmek isterim ki bugun t a a r a b t tarafindan sahsime hakaretler iceren ve kendisine attigim mesajlari manupulatif bir sekilde desifre eden bir entry sonucu baslayan polemigi bir cok yazar kardesimden gelen telkinler, sagduyulu olmak ve tek derdimizin galatasaray oldugunu unutmamak adina surdurmeyecegim.

    t a a r a b t'in ne yapmaya calistigini ben dahil, sozlugun buyuk bolumu biliyor. ben bunun bir parcasi olmaktan hosnut degilim ve kendisinin ego patlamalari sonucu yazdigi hakaretleri onemsemiyorum.

    fakat yine bilinmesini isterim ki galatasaray ismi, arması ve kültürü benden, benim takma adimdan, galatasaray sözlükten ve hepimizin egolarindan cok ama cok buyuktur. buna aksi davrananlari, galatasarayi ve futbolcularini asagilayanlari, ayni renge gonul vermis yazar arkadaslarina hakaretler edenleri, bu gibi davranislara goz yumanlari yine t a a r a b t'in tabiri ile hedef gostermeye devam edecegim.

    adalalet ve yalniz ve yalniz "herkes icin adalet" istiyorum. bu tarz polemiklere girmeyecek olmam bu mucadelemi surdurmeyecegim anlamina gelmemelidir.

    mucadelem bir zümre icin degil, kendim icin hic degil, bana ogretilen galatasaray kültürünü korumak adinadir.

    son olarak sol frame'i gereksiz ve yersiz bir polemik uzerine isgal ettigim icin tum yazar kardeslerimden kendi adima ozur dilemek isterim.

    saygilarimla

    mahsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın