• 314
    "galatasaray barnabeu'da saygıyı hak edecek neredeyse hiçbir şey ortaya koyamadı ve son sekizin zayıf halkası olduğunu gösterdi." buyurmuş twitter'dan.

    gerçekten bilmek istiyorum, acaba 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçından beklentisi neydi?

    kendimizi küçük görmek değil bu, mantık çerçevesinde bakacak olursak 12 sene sonra çıkılan bir çeyrek finaldeyiz ve karşımızda da dünyanın en iyi iki takımından biri var. ve üstüne deplasmandayız.

    beklentisi ezici galibiyet miydi? son 4 sezonda lig maçlarında evinde sadece 5 kere yenilen real'e karşı? kafa kafaya oyun sergiledik, istatistik anlamında geriye düştüğümüz tek alan koşu mesafesi, farkı da bu yarattı belki ama bu durumda bu kadar oyuna "saygıyı hak etmiyor" demek ayıptır. real madrid karşısında süreklü gol atmayı düşünen, ataklar bulan, penaltıları verilmeyen bir galatasaray vardı. ikinci yarı 3-5-2 sistemine dönüp gemileri yakan, bu sırada rakibine tek pozisyon vermeyen bir galatasaray vardı. real madrid'in evinde bundan fazlası da olmazdı. ha fazlası ne olurdu; basit hatalardan gol yemez, 1-0 veya 2-1 yenilirdik. eleminasyon sisteminde real karşısında gollü bir yenilginin bile avantaj olduğunu düşünerek akıllıca oynadık. ve bunu hedefimizin ötesi olan çeyrek finalde yaptık.

    bu galatasaray'ın oyununa saygı hak etmiyor diyen her kim varsa asıl saygıyı o hak etmiyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın