• 145
    real madridin yaptığı en iyi şey tempoyu arttırmak. bunu ligde de çok iyi yapıyorlar avrupada da. son 16 rövanş maçında manchester 10 kişi kaldıktan sonraki 10 dakika içinde tempoyu arttırıp inanılmaz yüklendiler ve turu orada kaptılar zaten. bizim de en çok dikkat etmemiz gereken, real madridin tempoyu arttırdığı o 5-10 dakikalık dilimler olacak. o zamanlarda oyunu soğutup gerekiyorsa topu selçuğa verip faul almasını sağlamak, gerekirse drogbanın topu alıp 30 saniye ayağında topu tutmasını sağlamak bu rüzgarı dindirecektir.

    onun dışında real madrid kanatlardan etkili gelen bir takım ama, schalke karşısında kanat savunması dersine iyi çalıştık. etkileri daha az olacaktır. ramos, oynarsa pepe ve xabi alonso gerektiğinde ortamı gerebilen adamlar, onlara bu fırsatı vermemeliyiz. zaten seyircisi de tiyatro izler gibi izliyor maçları, amaç kimseyi uyandırmadan en az bir gol atmak olmalı.

    her ne olursa olsun real madrid olağan üstü bir takım değil. öyle olsa ligde bu kadar puan kaybı yaşamazlardı. hele bizim yenemeyeceğiz veya daha doğru bir tabirle eleyemeyeceğimiz bir takım hiç değil. eğer sezonun ilk yarısında karşılaşmış olsaydık ne yapalım buraya kadarmış derdim ama son 1 aydır takımın oyununda inanılmaz bir ilerleme var. hala olmak istediğimiz noktada değiliz ama o noktaya doğru çok kararlı ve hızlı bir şekilde ilerliyoruz. bu yürüyüşün en önemli adımı olabilir madrid.

    ben terimden aynı kadroyu bekliyorum, mümkün olabildiğince önde baskı ve topu kalemize yaklaştırmamak ilk plan. onlar tempoyu arttırınca da biz düşürmeliyiz. hücumda daha rahatız. sneijder ve drogba ile şekillenen ve burakla biten ataklarımız bize mutlaka gol kazandıracaktır. önde oynamayı çok seven bir takım madrid, kalelerinde hep açık veriyorlar. gol atacağımıza inancım tam. 1 kesin 2 plase.

    geçen sene diyorduk ya, karanlıklar içinden gün doğar ya diye. etraf ışıl ışıl oldu. hepinizle gurur duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın